Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Jarppa
touko 29, 2007, 09.31
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Puristusvoima
Vastaukset: 142
Luettu: 29191

Rami Niemi kirjoitti: Eli jumpatkaa ne jalkapohjannekin kuntoon.
PS: Jalkapohjilla ja varpaillakin voi ottaa ihmisestä hyvin kivuliaasti kiinni ;)
Vielä kun saisi vähän vinkkejä kyseiseen treeniin. :)
Jarppa
touko 23, 2007, 23.03
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Puristusvoima
Vastaukset: 142
Luettu: 29191

Naked kirjoitti: Miekkojen kopsutteleminen vastakkain täydellä voimalla tuntuu tekevän puristusvoimalle kaikennäköistä. Aika vikkelään peukalon ja etusormen väliin nousee mojova patti.

Sitä en kyllä sitten osaa sanoa, että pitääkö ote puvusta yhtä lailla, vai tarvitaanko siinä erilaista puristusvoimaa sormien kanssa. Mutta sitäpä ei alkuperäisessä kysymyksessä kysyttykään.
Veikkaisin että pitää, koska miekan heiluttelu vaatii vaihtelevaa puristusta, olettaisin? Veikkaan myös, että esim. vuorikiipeilijöillä on halutessaan aika vankka ote puvusta tai miehestä.

Näinköhän sormiongelmilta välttyisi paremmin jos puristusvoima on suuri?
Jarppa
touko 23, 2007, 16.26
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Puristusvoima
Vastaukset: 142
Luettu: 29191

Puristusvoima

Mitenkäs vahva ote täällä olevilla henkilöillä on?

Oon huomannut, että joillakin harvoilla on puristusvoima niin iso, että otteita puvusta ei saa mitenkään rikottua, eikä näin ollen pääse toteuttamaan omaa tekniikkaa, koska toinen määrää etäisyyttä.

Huvittavinta kyllä, monen bodarin otteet saa rikottua ihan helposti, vaan joillakin pitkänlinjan rättipainijoilla grippi pysyy kauluksessa tuomiopäivään saakka jos henkilö näin haluaa. Hihaotteet voi yleensä purkaa jaloilla, mutta kaulusote pysyy vaikka repii kaksin käsin vartaloa käyttäen. Jos keskittyy liikaa otteenpurkuun, löytääkin äkkiä itsensä maasta.

Treenaatteko puristusvoimaa, ja jos kyllä, niin miten? Pitäs varmaan ottaa aktiiviprojektiksi sellainen treeni. Artikkeli puristusvoimatreenistä: http://www.grapplearts.com/Grip-Strength-Training.htm

Yritin roikkua yhdellä kädellä leuanvetotangossa, ja pysyin siinä ehkä 3 sekuntia. Mitenkäs muut?