Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 2 tulosta

HarriN
tammi 11, 2019, 12.54
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Sykemittari harjoitteluvälineenä
Vastaukset: 91
Luettu: 21430

Sykemittari harjoitteluvälineenä

PetriP kirjoitti:
tammi 11, 2019, 12.44

ja varmasti yleensä kiellettyjä. Judon säännöt sanovat "ei mitään kovaa" . Luulisin että muissa lajeissa on samanlaiset säännöt. Selkeä turvallisuusmääräys. Syketiedon antama etu harjoitteluun varsin vähäinen.
Eihän noita nyt kukaan treeneissä lähde kieltämään oli kisasäännöt mitkä tahansa. Brassijutsussa kovat alasuojat ovat treeneissä enemmänkin sääntö kuin poikkeus vaikka kisoissa ovatkin kielletyt. Sykemittarimötti niskassa tai rinnalla on aika pientä verrattuna thaikkumallisiin alasuojiin.

Lisäksi perusharrastajaa varmaan kiinnostaa juuri ne säännöllisten treenien rasitukset, ei niinkään kisojen sykkeet.
HarriN
tammi 11, 2019, 12.24
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Sykemittari harjoitteluvälineenä
Vastaukset: 91
Luettu: 21430

Sykemittari harjoitteluvälineenä

Mä olen nyt jokusen kuukauden käyttänyt Polarin sykemittaripaitaa. Kyseessä on siis hihaton rashguard-tyyppinen paita, jonka sisäpuolella on selässä ja rintapuolella kulkevat sensorit. Paidan niskassa, lapaluiden välissä/yläosassa on pieni tasku, johon kiinnitetään tavallisen vyösykemittarin se sensori. Tuo sykesensori on sitten bluetooth-yhteydessä puhelimen Polarin sovelluksiin.
Käytän tuota paitaa kaikissa bjj- ja lukkopainitreeneissä ja vain kerran olen invertatessa tuntenut kovan mötin niskassa. Johtuen treenien luonteesta paitamittari antaa muutaman ilmeisesti kosketushäiriöstä johtuvan virhelukeman, mutta yleiskuvaan se ei juuri vaikuta. Nuo häiriöt ovat esimerkiksi tosi suuria maksimisykepiikkejä tai sykkeen tippumista nollaan.

Paita on ollut niin hyvä, että tilasin Polarilta itselleni jo toisen vähentämään pesuista ja treenikerroista johtuvaa kulumista. Hintaa tuolla on noin satanen plus alv ja se ei sisällä varsinaista mittaria vaan pelkänpaidan. Vahva suositus.