Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Beefcake
tammi 12, 2019, 11.11
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Sykemittari harjoitteluvälineenä
Vastaukset: 149
Luettu: 41566

Sykemittari harjoitteluvälineenä

PetriP kirjoitti: tammi 11, 2019, 12.44ja varmasti yleensä kiellettyjä. Judon säännöt sanovat "ei mitään kovaa" . Luulisin että muissa lajeissa on samanlaiset säännöt. Selkeä turvallisuusmääräys. Syketiedon antama etu harjoitteluun varsin vähäinen.
Brassijutsun ja lukkopainin kilpailuissa sykemittarit ovat toki kiellettyjä, ehkä se yleisin käyttötapaus on mitata sykkeitä treeneissä. Treeneissä ei mittarin käyttöä tule kukaan kieltämään, jäykemmistä perinnelajeista en mene sanomaan. Siitä olen samaa mieltä, ettei syketiedolla kovin paljoa tee useimmissa tapauksissa. Kuitenkin jos sykkeiden mittaaminen ja käyrien vahtaaminen motivoi harjoittelemaan, on kaikki kotiin päin.
Beefcake
tammi 10, 2019, 22.19
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Sykemittari harjoitteluvälineenä
Vastaukset: 149
Luettu: 41566

Sykemittari harjoitteluvälineenä

Jarppa kirjoitti: tammi 10, 2019, 12.51Pystysparrissa osumia siihen on lienee helpohko välttää, mutta mattopainissa ei varmaankaan. Meneeköhän tuo päreiksi jos se jää jonkun isokokoisen alle matossa? Kiinnostaisi vähän sykkeen seuranta treeneissä.
Sykevyöt toimivat painiessa varsin näppärästi rash guardin alla. Välillä tuntuu korkeintaan epämukavalta, mutta hajoamisesta ei tarvi murehtia. Uudemmat mallit ovat varsin ohuita ja bluetooth kantaa maton reunalle. Esimerkiksi Polarin H10 voisi olla näppärä vaihtoehto, jos haluaa jostain syystä mitata sykettä painiessa.

https://www.verkkokauppa.com/fi/product ... -XXL-musta