Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Toranaga
syys 2, 2005, 14.54
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kumpi ompi parempi??
Vastaukset: 24
Luettu: 2144

[quote=Mika]Toranaga, molempien kanssa. Ehdottomasti.[/quote]

Joo, toihan se olis se ihanteellinen tilanne. Mutta ei taida tällä hetkellä toteutua vaan. Mä luulen kanssa, että molempien kanssa treenaamisella on puolensa, mutta ennemmin kans valitsen itseäni paremmat jos valita pitää. Luulen, että tolla tavalla on kuitenkin antoisampaa, vaikka välillä turhauttaisikin.

Kyllähän siinä kuitenkin koko ajan oppii (kai?) , vaikkakin ehkä vähän vaikeemman kaavan kautta. Tulee tosiaan ainakin sitä puolustautumisen treenaamista ja perushommien harjoittelua. Ehkä mä välillä pääsisin käymään niissä peruskurssin treeneissäkin, niin tulis vaihtelua sitten ja vähän erityyppistä treeniä...

Taitaisi olla tämä asia vähän sellainen kakspiippuinen miekka, eiku mites se meni... :D
Toranaga
syys 2, 2005, 11.19
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kumpi ompi parempi??
Vastaukset: 24
Luettu: 2144

Kumpi ompi parempi??

Semmoinen homma on tässä päässä pyöriny, että kumpihan mahtaa olla omalle kehitykselle tehokkaampaa, treenata itseään kokeneempien vai kokemattomien kanssa??

Tai ei ehkä niinkään treenaaminen, vaan sparraaminen, painiminen...Itse harrastan lukkopainia tällä hetkellä, mutta en ole vielä kovinkaan pitkään treenannu. Tulin treeneihin silleen suoraan mukaan, eli mitään peruskurssia en käyny(ei oltu järjestämässäkään sillä hetkellä). Toisaalta mulla on kyllä painipohjaa jonkin verran aikaisemmista lajeista, joten ajattelin ettei se mitään haittaakaan.

Treenaamisessa ei oo mitään ongelmia, mutta välillä käy painiessa turhauttamaan, kun melkein kaikki muut on paljon kokeneempia ja niitä vastaa painiessa ei oikein saa mitään aikaiseksi. Eipähän muakaan kyllä koko ajan lukoteta,mutta ois se ihan kiva välillä saada itse joku matsi voitettua.

Nojoo, eiköhän se siitä kun vaan jaksaa pitää pintansa ja kokemusta karttuu. Nyt ois alkamassa meillä alkeiskurssikin, mutta on mulle vähän huonoja nuo treeniajat joten taidan pysytellä tässä "edistyneempien" ryhmässä, vaikka välillä vähän turhauttaakin.

Niin ja vielä tosiaan, siellä alkeisryhmässä ois varmaan niitä itseä kokemattomia enemmälti ja painiminen "helpompaa", mutta saiskohan siitä kuitenkaan yhtä paljon irti??

Tämmöisiä hassuja juttuja ajattelee hän :) Mitäs te ootte mieltä?? Omia kokemuksia vastaavista tilanteista??