Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Jasir
elo 17, 2009, 13.45
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Eläinten ruuat
Vastaukset: 19
Luettu: 1549

Eläinten ruuat

Hienoa huolta pitävät potkulaiset eläimistänsä, näköjään varsinkin linnuistaan :D! Hienon iso häkki tuossa Tytön kuvassa, joskus näkee lintuja ihan älyttömän pienissä kopperoissa.
Jasir
elo 16, 2009, 23.19
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Eläinten ruuat
Vastaukset: 19
Luettu: 1549

Eläinten ruuat

Kokemusta ei ole kuin koirista ja jyrsijöistä. Koirista sanon sen verran että kun tuolla tyttöystävän chihuahualla oli munuaisvika niin se muistaakseni korjaantu nätisti lääkärin määräämällä royal caninin munuaisvikaisille koirille tarkoitettua ruokaa. Se maksaa aika reilusti, mutta hoiti homman. Ongelmana oli vain 10 kilon säkki ja kun ei sitä viitsi poiskaan heittää, mutta tuollaisen säkin kuluttamiseen menisi useampi vuosi. Se kun on kuitenkin lisä kaloreita sisältävää ruokaa niin saa liikkua melkoisen paljon sen otuksen kanssa että se saisi sen kalorimäärän kulutettua. Eikä pulskistu, niinkun meillä ennen kun tajuttiin se high cal + merkki.

Isompien koirien omistajille vaikka se royal canin onkin hyvää ja laadukasta ruokaa, niin kaikki rahathan siinä menee jos jollekkin berhandilaiselle sitä ostat. Agrimarketista saa ihan hyvää koiran ruokaa merkkiä Jahti & Vahti. Isoja säkkejä kuivamuonaa kelpo hintaan. Yksilölliset allergiat ja tarpeet pois lukien.