Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Riku Ähvä
loka 1, 2009, 15.40
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Esittelyt
Vastaukset: 1000
Luettu: 122589

Esittelyt

JanneM kirjoitti:
Mika kirjoitti: Mitä tuo Ähvä sitten muuten tarkoittaa?
Äkkiseltään veikkaisin Ähvän tarkoittavan F kirjainta
Hyvin veikattu. ;)
Riku Ähvä
loka 1, 2009, 15.30
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Esittelyt
Vastaukset: 1000
Luettu: 122589

Esittelyt

Terve kaikki potkulaiset.

Olen Riku Ähvä. Sukunimeäni en vielä paljasta, mutta jos foorumilla on tuttuja, niin kyllä ne varmaan tietävät kuka olen.
Täytän tuossa puolentoista viikon päästä 22 vuotta. Tällä hetkellä opiskelen toista vuotta KyAMK:ssa ja minusta pitäisi valmistua insinööri parin vuoden päästä.

Lajitaustaa löytyy 4 vuotta KSI Karatesta (Kimura Shukokai Karate) tai lyhemmin Shukokai Karate. Tai jos tarkkoja ollaan niin 3 vuotta, koska inttivuotena en käynyt treeneissä lainkaaa ja nyt en ole vuoteen käynyt Karate treeneissä, vaikka välillä on tehnyt kovastikin mieli palata tatamille. Neljä viikkoa sitten aloitin Brazilian Jiu-Jitsun ja mukavaa on ollut. Seitsämät treenit ovat takana ja tänään olisi ensimmäiset treenit kimonon kanssa, odotan innolla illan treenejä. :) Muita harrastuksia on salilla käyminen, kavereitten kanssa hengailu ja tietokoneella näpertäminen. Tarkoitus olisi myös aloittaa taas lenkillä käyminen. kun vain jostain saisi vähän motivaatiota.