Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Turretti
heinä 14, 2010, 20.59
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Makoisimmat kesätyömuistot
Vastaukset: 90
Luettu: 4123

Makoisimmat kesätyömuistot

Itse tein nuorempana olisiko ollut 5 vuotta opiskelujen lomassa lehdenkanto + lajitteluhommia. Palkka ei nyt päätä huimannut, jotain satasta tuli, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Työpäiviä oli viikossa kaksi, ja kertaan meni jotain aika välillä 1,5h-3h, riippuen kuinka paljon mainoksia oli.

Kun tuota kokemusta oli kertynyt hommaan, ei se oikein ollut urakka eikä mikään kun alkoi homma toimia automaationa. Ja jos oli kesällä hyvät ilmat niin mikä siinä ajellessa. Talvella tosin loskassa, tuulessa ja pimeässä jakaminen kasvatti luonnetta. Teki hyvää nuorelle miehelle edes jotain töitä tehdä säännöllisesti, ja ei se ylimääräinen raha haitannut vaikka sitä ei mitenkään liiemmin tullut.

Olin myös kesätöissä n. 5 vuotta sitten (varmaankin?) urheilukentän hoitajana. Taisi olla ensimmäisiä kesätöitäni, mutta ihan mukavaa oli. Työkaveri oli asiallinen ja reilu, mutta hommia piti vähän itse keksiä. Itseäni on aina vaivannut vain istua töissä olla tekemättä mitään, mutta onneksi iän myötä tuokin ongelma on sentään osittain kadonnut. Siitäkään ei mitään huippupalkkaa tainnut tulla, pesti taisi olla kahdeksi viikoksi (vai neljäksi? Ei voi muistaa) ja rahaa tuli 200-300 (taas vain hatara muistikuva).