Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Ile
maalis 5, 2019, 18.32
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Vaarallisia esimerkkejä aseenkäyttötilanteista
Vastaukset: 75
Luettu: 18648

Vaarallisia esimerkkejä aseenkäyttötilanteista

https://www.is.fi/kotimaa/art-200000602 ... e=tf-other
– Jalkaan tuli luoti ja tajuissaan hän lähti ambulanssilla Töölön sairaalaan Santahaminasta, esikuntapäällikkö, everstiluutnantti Mika Kavén sanoo IS:lle onnettomuuden vakavuudesta.

Kyseessä oli erikoiskoulutuskauden ammuntoihin ja asekäsittelyyn liittyvä koulutus kovilla ampumatarvikkeilla.
Kappas, Kaveeni oli tuolla nuorena upseerina jo meikäläisen aikaan...
Ile
maalis 5, 2019, 16.06
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Vaarallisia esimerkkejä aseenkäyttötilanteista
Vastaukset: 75
Luettu: 18648

Vaarallisia esimerkkejä aseenkäyttötilanteista

Sori pikku ootee, mutta vastahan tuo vuonna 2007 näin kommentoi:
Abe Simpson kirjoitti: marras 23, 2007, 09.07 Mulla on hämärä muistikuva, että aihetta olisi käsitelty jo aiemmin, vaan en löytänyt triidiä joten...

Kuinka suurta roolia Kamppailun Maailmassa näyttelee puristusotteen voimakkuus ja liekö kellään kokemusta sen erityisestä harjoittamisesta? Toki on jo lähtökohtaisesti mukavaa, että asiat, esineet ja ihmiset joista ottaa kiinni, eivät tipu kesken kaiken kyydistä. Fyysinen työ tarjoaisi varmasti parhaan pohjan voimakkaalle elävälle otteelle, vaan kun on tyytyminen hiirenheilutteluun, on otteen voimakkuus optisesta ohjaimesta sangen rajallinen.

Jaa niin, kannattaa pitää kiirettä ennenkuin Aitto löytää tämän triidin ja täyttää sen sukupolvien välisen kuilun peruselementeillä, vaikkapa kertomuksilla siitä kuinka nuoruusvuosina kourat voimistuivat paitsi kantojenrepimisestä, myös kanteleensoitosta ja saattoipa joku rohkeampi tarttua syöksyhampaasta mammuttia. Ja myöhemmin tietysti mallityttöjä pakaroista, riittävillä toistomäärillä.
Mallitytöistä puheenollen, vielä yksi legendaarisimmista (alleviivaus omani):
bodyguard kirjoitti: heinä 31, 2010, 00.33
Kari Aittomäki kirjoitti: Eli jolset vielä ole ymmärtänyt, rankoista jutuista kevyesti puhuminen on osa suojakerrointa, minäkuvan uudelleenrakentamista ja pystyssäpitämistä.
Totta tuokin mutta kun mietitään näin julkisen foorumikirjoittelun kannalta niin asiassa on toinenkin puolensa. Täällä kun on kaikenlaisia vaikutuksille alttiita teinejä (ja vähän vanhempiakin) niin vaarana on että siihen väkivaltaan ei suhtauduta kovin realistisesti vaan ihannoiden että se on sitä kun vedetään tosta vaan kymmenen jätkää levyksi ja lähetään paneen mallityttöjä.
Se viestin lukija kun ei välttämättä ole samalla aaltopituudella kuin kirjoittaja.