Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 2 tulosta

Ile
touko 14, 2019, 09.46
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Poliisin työ
Vastaukset: 334
Luettu: 63254

Poliisin työ

Suht sikaa.

En nyt mitään pykäliä kaivanut esiin mutta ainakin tossa ihmetyttää kaluston kuskaajien asema. Jos työvuoro alkaa vasta paikan päällä, niin työnantajalla ei kai pitäisi olla sanomista siihen, kuinka sinne hankkiudutaan (korvattavaksi hyväksyttävät matkakulut ovat sitten eri asia). En tunne poliisin käytäntöjä henk.koht. varustuksen säilytyksen jne. osalta, mutta jos käsketään kuljettaa työnantajan ajoneuvo paikasta A paikkaan B niin sehän ei kai voi olla muuta kuin työtehtävä.
Ile
joulu 4, 2012, 12.26
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Poliisin työ
Vastaukset: 334
Luettu: 63254

Poliisin työ

YJT kirjoitti: Näkisin, että asioissa tulisi nimenomaan tarkastella sitä, miten rikokseen syyllistyminen vaikuttaa henkilön soveltuvuuteen työhönsä .
Kyllä, pääasiassa näin. Hyvin moneen työhön soveltuisi paremmin pahoinpitelystä kuin kavalluksesta tuomittu henkilö jne...

Julkisuuspelissä keskustelu tuppaa valitettavasti etenemään niin, että jos uutisoidaan jokin teko, jonka tekijästä ei oikeastaan tiedetä muuta kuin hänen asemansa työelämässä, niin sitten "loogisesti" ajatellaan, että hänen kuuluu tietysti se asema menettää...

Joka tapauksessa tuo neljän pahoinpitelyn tapaus, joka mitä todennäköisimmin oli raflaavin keissi mitä aineistosta löytyi ja siksi otettiin esimerkiksi, on tietysti lainvalvojalle jo sitä luokkaa, että noilla tiedoilla vähän mietityttää jatkaminen poliisinvirassa. Esim. sitähän tuossa ei kuitenkaan kerrottu, että tuliko toimenkuvaan jotain muutoksia.