Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

nipsuli
huhti 20, 2014, 13.38
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Taulutietokoneet eli tabletit eli täppärit
Vastaukset: 86
Luettu: 5229

Re: Taulutietokoneet eli tabletit eli täppärit

Point kirjoitti: Mietin, että pärjäisikö yksin omaan iPadin 3G:llä (riittääkö tiedonsiirto kapasiteetti jne) vai kannattaisiko hommata kotiin lisäksi wifi tai saisiko puhelimen netin jakamisessa tarpeeksi potkua perusnettiteeveiden pyörittämiseen? Ei huvittaisi makselle turhaan liian monia nettimaksuja varsinkaan, kun omalla operaattorilla ei viimeksi tuntunut löytyvän iPadejä valikoimista? Ovatko btw iPadit ja muut täppärit sellaisia, että ne kannattaa hankkia operaattorilta (niinkuin puhelimet yleensä) vai "jostain Gigantti/verkkokauppa liikkeestä"
3G:llä kun katsoo esim. Netflixiä, niin välillä esiintyy pientä pätkimistä. Riippuu tietenkin, että miten paljon se sitten itseä haittaa.
Jos jaat puhelimella netin, niin se kuluttaa aika kovalla vauhdilla puhelimen akkua, eli jos montakin tuntia meinaa sitä käyttää, niin puhelin kannattaa olla kiinni latauspiuhassa. Mulla on sellainen ratkaisu, että kotona käytän wifiä ja matkoilla yleensä jaan netin puhelimen kautta, jos vaan mahdollista. Sit jos on akku vähissä puhelimessa tms. ja on "pakko" päästä nettiin padilla, niin mulla on sellainen netti siinä padilla, et maksan käytöstä vähän alle euron/käyttöpvä. Harvemmin sitä tosin tulee käytettyä, et mun laskut on ollut jotain 0-2 euron välillä /kk. Tää on mulla siis eri operaattori kuin mitä puhelimessa.
Vuosi sitten ku hintavertailua tein, niin taisi olla operaattorin kautta halvinta hankkia se padi. Tilanne voi toki olla nyt eri. Samapa kai tuo muuten, mistä sen hankkii?