Moi! Luo tili ja ota osaa iloiseen keskusteluun. 🙂

Haku löysi 2 tulosta

TommyV
heinä 28, 2012, 21.34
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Lontoon olympialaiset 2012
Vastaukset: 168
Luettu: 6254

Lontoon olympialaiset 2012

Sääntöjen mukaan pitää päästä irti lukko tai kuristus jos toinen nousee jaloille ja nostaa myös toisen ilmaan koska siitä tulee pysty komennus ja näin kävi tuossa kyseisessä tilanteessa. Siksi esim triangeli on täysin turha tekniikka tehdä selältä ja myös jossain määrin juji. Tätä sääntöä vihaan varmaan eniten kaikista judon tämän hetkisistä säännöistä.
TommyV
heinä 28, 2012, 10.47
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Lontoon olympialaiset 2012
Vastaukset: 168
Luettu: 6254

Lontoon olympialaiset 2012

JanneM kirjoitti:
Jutoka kirjoitti:
Mika kirjoitti: Tuskinpa se paikka tosiaan karsinnoista on ansaittu, kun uutisessa mainitaan KOK:n pitkään houkutelleen saudeja kinkereihinsä. Tuollaisen historiallisen tapahtuman edut menevät ihan kirkkaasti minkään karsintaperusteiden ohi.
Minua harmittaa niiden oikeiden urheilijoiden puolesta, jotka ovat tehneet raskasta työtä vuosikausia, helposti yli sen 10 vuotta. Olympialaisten ei pitäisi olla politikointia.
Olympialaiset on olleet politikointia jo antiikin Kreikan ajalta. Modernit Olympialaiset on alusta asti ollut politiikan temmellyskenttä.
Ja tietenkin on hienoa nykyaiakaisen Olympia aatteen mukaan että mukaan päästetään ilman karsintoja Saudi naisia ketkä eivät olisi muuten päässeet koko kisoihin, tia saharalaisia uimareita ketkä ovat vasta oppineet uimaan tai AFrikkalaisia hiihtäjiä ketkä näkevät kisoissa ensimmäistä kertaa livenä lunta... (muistatte varmaan nämä)


Ainoa hieno asia tässä on että saadan edes yksi korkea kaarine ipponi ehkä. En oo ihan varma ootko sarkastinen tuon kommenttisi kanssa mutta mikäli tuo on nykyisen olympia aatteen mukaista että päästetään jonain hyvän tahdon eleenä porukkaa kisoihin niin kyllä aleni kunniotus näitäkin kinkereitä kohtaan.