Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

TommyV
joulu 1, 2014, 15.24
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Jenkkimarkkinointi
Vastaukset: 42
Luettu: 10345

Jenkkimarkkinointi

DeusVult kirjoitti:
Mika kirjoitti:
TommyV kirjoitti: Tuolla instructors osiossa oli laatu huumoria. Todellisuus on taas tarua ihmellisempää ku ei edes se Ameri do tee läppä edes tuu lähelle tota.
Noita ohjaajia ja opettajia on siellä aika monta, joten silmäilin vain muutaman tiedot läpi. Missä se laatuhuumori näkyi ja miten?
Laatuhuumorin jokainen määrittää varmaankin itse, mutta kyllähän se aika vaikea on vakavalla naamalla katsoa tuollaista sivua jossa hädintuskin lukioikäiset ja suurimmaksi osaksi aika rassukan näköiset nuoret poseeraavat ameriikanlippujen päällä, suurimalla osalla on jotain todella korkeita vyöarvoja ja Mr. Kaion favourite karatemuuvi on "five-finger death touch". Tiedätkö sen tunteen, kun ei oikein tiedä onko joku juttu parodiaa, vai ihan vain muuten vain huono? :)


Tuossa nuo mun mielestä huvittavat osiot aika pitkälle oli. Aika lapsellista sinäänsä nauraa jonku nimelle ja ulkonäölle (kröhöm mr and mrs gay) ja sitte kun luin tuon favourite karatemuuvi on "five-finger death touch" niin aloin tosiaan epäilemään että tää oli joku parodia sivu ja etsin jonki aika tuolta tietoa että oliko tuo joku läppä sivu vai oliko nuo ihan tosissaan.

Edit; Master gay eikä mr Gay
TommyV
joulu 1, 2014, 10.19
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Jenkkimarkkinointi
Vastaukset: 42
Luettu: 10345

Jenkkimarkkinointi

Andy kirjoitti: Minusta mielenkiintoisempaa kuin tuo naureskelu olisi pohtia miksi markkinointiratkaisu on tuollainen kuin on ja mikä siitä sopisi Suomessa käytettäväksi ja mikä ei.


Ihmiset/kohderyhmä on aivan helvetin tyhmiä?
TommyV
marras 30, 2014, 22.16
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Jenkkimarkkinointi
Vastaukset: 42
Luettu: 10345

Jenkkimarkkinointi

Tuolla instructors osiossa oli laatu huumoria. Todellisuus on taas tarua ihmellisempää ku ei edes se Ameri do tee läppä edes tuu lähelle tota.