Moi! Luo tili ja ota osaa iloiseen keskusteluun. 🙂

Haku löysi 3 tulosta

MikaM
tammi 8, 2015, 13.49
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Miksi lopetit lajisi?
Vastaukset: 54
Luettu: 8464

Miksi lopetit lajisi?

Andy kirjoitti: Defendon treenaus varmaan on yleisesti kalliimmasta päästä Suomen kamppailuskenessä. Niin on toki myös mm. vapaaottelu, krav maga, thainyrkkeily ja moni muukin laji, etenkin jos puhutaan niistä kärkiseuroista. Syytkin tulivat tuossa eli seuroilla on usein oma sali ja vetäjäkin saattaa saada korvausta työstään.

Mutta alunperin vain tarkoitin tiedustella että miksi se Defendo muuttui "yhtäkkiä" paljon kalliimmaksi. Oletan siis hinnannousun olleen huomattava, siis esim. kaksinkertaistuminen tjsp. Eli tuliko siinä jotain sellaista että seura hankki oman salin tai vastaavaa? Vai ilmoittiko valmentaja vain päivänä muutamana että hei, ensi kuusta hinnat tuplataan?
Anteeksi, että kesti vastata. Jos nyt siis ihan nimillä, niin kävin Antin (toisinaan) vetämissä treeneissä. Salin vaihto toi varmasti lisää kustannuksia ja se sitten näkyi hinnoissa. Ehkä se oli liian halpaa vanhassa paikassa. En ollut ainoa, joka koki näin, mutta moni myös jäi. Toisaalta olen maksamassa kohta pojan aloittamista Lahdessa saman porukan treeneissä. Logiikka? Ei ole tai on eri.
MikaM
tammi 7, 2015, 15.27
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Miksi lopetit lajisi?
Vastaukset: 54
Luettu: 8464

Miksi lopetit lajisi?

Lisäys, edit. Defendoa voisi harrastaa, mutta muuttui melko kalliiksi yht'äkkiä. Tai sitten oli aikanaan liian halpa.
MikaM
tammi 7, 2015, 14.52
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Miksi lopetit lajisi?
Vastaukset: 54
Luettu: 8464

Miksi lopetit lajisi?

Judo loppui turhautumiseen ja lajinvaihtoon. Nyrkkeily loppui enempi tai vähempi armeijaan, eli tauko. Kävin kyllä aina silloin tällöin salilla ja olin aina tervetullut. Bujinkan loppui loukkaantumisen aiheuttamaan taukoon ja töiden aiheuttaman matkustuksen takia.
Defendo ja HJJ taukosivat ja jäivät molemmat loukkaantumiseen (lajien ulkopuolella) ja samaan aikaan ilmenneeseen pysyvään vammaan/ haittaan. Potkunyrkkeilyyn luulin pystyväni, mutta muutama nätimpi pommi aiheutti silmiin oireita, joiden perusteella lääkäri kehotti miettimään lajin lopettamista. Vaikeaa on. Koden enshin on vielä listalla, vaikka työt haittasivatkin syksyllä tuotakin melkoisesti. Aion vielä tuota jatkaa, jos mukaan huolivat.
Jumppa jatkuu, mutta on lähinnä kamppailua itsensä kanssa :)