Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 2 tulosta

MikaM
touko 9, 2020, 07.46
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Puolustusvoimien organisaatio
Vastaukset: 3
Luettu: 2438

Puolustusvoimien organisaatio

Puolustusministeriö ei näe asiassa aihetta edetä. Kansliapäälliikkö kommentoi, ettei ministeriö ala tutkimaan kenenkään yksittäisiä mielipiteitä. Itä-Suomen yliopiston rikosoikeuden professorin mielestä asia pitäisi vähintäänkin selvittää.
Puolustusvoimien komentaja, jota myöskin nämä mielipiteet koskettavat, ei ole kommentoinut asiaa. Myöskään puolustusministeri ei halunnut kommentoida. Tarkemmin sanotuuna kumpikaan ei antanut haastattelua.
Omaan aiempaan kirjoitukseeni haluan kommentoida mahdollista jo tuomitsevaa sävyä, että näin ei ole tarkoitus. Pidän siis valitettavana kumpaakin vaihtoehtoa; väitteet ovat totta, tai että yksittäinen upseeri sepittää niitä. Tässähän on siis esim mahdollista, että kommodori (Turun Sanomissa oli muuten vanha kuva, komentajana) ei ole päässyt amiraaliksi haluamallaan nopeudella ja suikan sijaan laittoi foliohatun päähän.
MikaM
touko 8, 2020, 09.19
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Puolustusvoimien organisaatio
Vastaukset: 3
Luettu: 2438

Puolustusvoimien organisaatio

Laitan tänne, kun asia on vielä kesken, eli ikäänkuin huhun tasolla vaikka lehtiin ehtikin. En parempaakaan löytänyt, ehkä olisi pitänyt avata oma?
https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/49468 ... a+Varjonen
Valitan maksumuuria ja toivon, että joku löytää jutun muualta luettavaksi.
Joka tapauksessa erittäin valitettavaa taholta, jossa odottaisi korkeatasoista etiikkaa, oli asia lopulta kummin päin tahansa.


Valvomo: Tämä on siirretty Tornihuhuista ja uusi ketju avattu. Ketjussa saa mielellään nostaa esiin muitakin otsikon alle sopivia keskustelun aiheita.