Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

turska
tammi 5, 2005, 21.37
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Miten kasvattaa kuntoa?
Vastaukset: 90
Luettu: 15231

Re: Miten kasvattaa kuntoa?

froggy kirjoitti: Tulisi saada parannettua kuntopohjaa. En pidä lenkkeilystä. Miten voisin korvata juoksun? Uinti tms. ei oikein onnistu. Miten te muut rakennatte peruskuntoanne?
Täytyy myöntää että toiset ei pidä maksalaatikosta ja toiset ei pidä lenkkeilystä. Mutta jos oikein nälkä tulee niin maksalaatikkokin on ihan jees.

Eli jos jaksaa yrittää lenkkeillä vaan sitkeästi, ei se ikinä hauskaksi muutu mutta on ilman muuta maailman paras tapa saada yleiskuntoa / pudottaa elopainoa.

Ite painoin 103kg, leikkeilin pari vuottaa (vaan 35km/vk), paino putos 85kiloon ja pääsin hölkkäämällä maratonin läpi. Ja vielä näin viiden vuoden jälkeenkin jokainen lenkkille lähtö on yhtä takkusta....

Katoppas kalorinkulutus taulukkoa, juoksu on about 900kcal/h ja monta päivää saat sauvakävellä siihen määrään?

Aika hyvin pätee nyrkkisääntö että juoksua 1km kuluttaa 100kcal. Mieti ennen clubiateriaa että se vastaa 14km juoksua tai se tulee vyötärölle... meni vähän ravinto-opiksi, mutta hop hop hyvät lenkkarit ostamaan ja esim. kilsa / kk lisää lenkkimatkaan ja thats it.