Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Vanhakankea
elo 8, 2019, 16.14
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Defendojen historia ja opettajalinjat
Vastaukset: 196
Luettu: 60735

Defendojen historia ja opettajalinjat

Lasse Candé kirjoitti: heinä 13, 2019, 18.38 Vanhankankean kirjallisten sopimusten peräänkuuluttaminen on melkoista jälkiviisautta. Yhtä hyvin voisi sanoa, ettei olisi kannattanut tehdä bisneksiä unkarilaisten kanssa ollenkaan, niin näiltä bisnesongelmilta olisi vältytty. En ihan hahmota pointtia tuossa jälkiviisaudessa, mutta toki ymmärrän jos kyse on ikäänkuin ääneen ajattelusta että miten tuollaisia asioita kannattaa hoitaa. Ja varmasti olet oikeassa myös.
Mitä muuta tässä voi tehdä kuin jälkiviisastella esitetyn perusteella?

Henkilö A(Saario) "tekee bisnestä A(Defendo)" henkilöiden B(Nurmi) ja C(N.N, Unkari) kanssa. Henkilö B tekee rinnalla bisnestä B(toiminnallisen harjoittelun välineistöä). B tekee C:n kanssa B-bisnestä ja joutuu kusetetuksi. Kertomatta jääneestä syystä henkilön A olisi pitänyt ottaa jotain kantaa henkilön B B-bisneksiin ja tehdä "jotain".

Tästä kuprusta huolimatta henkilö B jatkaa vielä bisneksiä A henkilön A kanssa vuosikausia.

Kukin saa omasta puolestaan arvioita viestinsisällön, minusta siinä purkautui haudottu katkeruus ja vähän ehkä yritetään sovittaa uhrin viittaa harteille omista kämmeistä. Samalla Saario sai jos ei nyt kusettajan, niin ainakin kusettajien suojelijan maineen.

Ja ei, en ole minkään Defendo-lajin harrastaja,pelkkä somehuutelija.
Vanhakankea
heinä 13, 2019, 12.50
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Defendojen historia ja opettajalinjat
Vastaukset: 196
Luettu: 60735

Defendojen historia ja opettajalinjat

Lasse Candé kirjoitti: heinä 13, 2019, 05.12
Sitä en sitten tiedä, mitä tarkoitat erinomaisuudella, mutta ehkä tarkennat tätä hieman? Nyt nimittäin näyttää siltä, että sekoitat pahasti kusetetuksi tulemisen jonkin erinomaisuusväitteen kanssa ja tästä ei oikein saa otetta.
Bisnekset perustuu sopimuksiin ja sopimukset on syytä tehdä aina kirjallisesti. Jos jompikumpi osapuoli jättää sopimuksen velvoitteet hoitamatta, niin asiassa edetään sopimuksen pohjalta. Loppuviimeksi sitten saatetaan tehdä vaikka rikostutkintaa, jos selvyyttä ei muuten synny. Omissa bisneksissä ilman soppareita ei tehdä mitään, koska ihminen on.

Itse olisin todennäköisesti ottanut ritolat heti kuprun jälkeen. Nyt Nurmi on kuitenkin ollut mukana jostain "suuremmasta syystä" 6 vuotta.

Olisin "ostanut" Nurmen kirjoituksen karvoineen kaikkineen muilla esitetyillä nostoilla, koska niissä Antti toi esiin huolensa lajin nykytilasta/kehityksen pysähtymisestä. Nämä oli siis sitä erinomaisuutta. Hänellä on palo viedä systeemiä toiseen suuntaan ja se on toki ymmärrettävää. On

Ps. Minulle selvisi vast ikään, että Nurmi oli yleensäkään mukana Defendo kuvioissa, koska Spartan yms. kuviot ovat olleet hänen osaltaan vahvasti markkinoituja.

Ylipotkija: Lainaus korjattu.
Vanhakankea
heinä 13, 2019, 00.45
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Defendojen historia ja opettajalinjat
Vastaukset: 196
Luettu: 60735

Defendojen historia ja opettajalinjat

Andy kirjoitti: heinä 10, 2019, 22.16 Jos lajiorganisaatiossa merkittävässä asemassa oleva henkilö vedättäisi minulta 6000€, niin olisin varmaan asiasta aika möksähtänyt ja saattaisin reagoida siihen voimakkaasti sekä henkilöä että tämän yhteistyötahoja kohtaan. Oletan toki tässä että tuo väite on totta, mistä minulla ei ole mitään sisäpiiritietoa. Jos väite on keksitty, niin sittenhän kyseessä on selvä kunnianloukkaus Unkarin lajijohtoa kohtaan.
Kuuden vuoden odotus vain ulostulon kanssa ihmetyttää, ilmeisesti tuona kuutena vuotena on "satanut mannaa laariin", kun lähtö ei ole tullut aikaisemmin ajankohtaiseksi. Itse olisin pitänyt näin vanhasta asiasta suuni supussa ja lähtenyt availemaan omaa erinomaisuuttani muilla tavoin.