Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

KukiHilli
tammi 18, 2008, 23.32
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Jaksaminen
Vastaukset: 20
Luettu: 1710

Mika kirjoitti: Sitä peruslihaskuntoa noissa kahdessa lajissa, judossa ja nyrkkeilyssä, taatusti harjoitutetaan joka harkoissa.

Kuten kollegiassessori sanoi, kaikki harkat ovat nyt olleet todella rankkoja. Siinä ei paljoa perustekniikka pienillä sykkeillä harjoitella.
Ei sitä Roomaakaan päivässä rakennettu.
Mutta onnea yritykselle.
KukiHilli
tammi 18, 2008, 23.23
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Jaksaminen
Vastaukset: 20
Luettu: 1710

Mika kirjoitti: Pelkkä syöminen ei kyllä auta palautumiseen. Keho tarvitsee lepoa kehittyäkseen.
Tarvitsee, mutta edellisissä lauseissa oli kehoitettu jättämään puntti.
Peruslihaskunnon kehittäminen pitkäjänteisesti kamppailu-urheilupainotteisesti on semmonen asia, mistä ei pitäisi tinkiä, koska tekniikkatreenin pystyy tekemään tarvittaessa pienillä sykkeillä.

"korsetti" kun on kasassa, se on terveydellisesti hyödyllistä, sekä semmoista kaveria on vaike viedä, mikäli vähänkään tekniikka kunnossa.
Peruslihaskunnonen hankkiminen siinä sivussa on mun mielestä oikea tapa.
KukiHilli
tammi 18, 2008, 23.13
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Jaksaminen
Vastaukset: 20
Luettu: 1710

Mika kirjoitti:
kollegiassessori kirjoitti: En oikein ymmärrä miten jotkut oikeasti urheilevat sitten edes jaksavat.
Olen silti Taifuunin kanssa samaa mieltä: unohda se puntti ihan suosiolla tässä vaiheessa. Keskity lajeihin ja niiden perusteiden oppimiseen, niin ehdit vielä palautuakin.
Älä missään nimessä unohda punttia, etsi vain henkilö joka neuvoo, miten harjoitella tuloksellisesti kyseistä lajia varten.
Syö, syö ja syö. Yritä tunkea tolla treenillä se 5000kcal (hyviä) kaloreita huiviin päivässä, kyllä jaksaa, mutta joutuu syömäänkin. Älä lipsu.
Sitten taas syöt :)