Potku päivitetään perjantaina 7.8.2020. Lue lisää täältä. 🛠️

Haku löysi 2 tulosta

M. Vilenius
heinä 3, 2008, 11.35
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Vesi -- maku ja mineraalit
Vastaukset: 29
Luettu: 1399

Mika kirjoitti: Japanin tilannetta en tietenkään tiedä, mutta eikö sielläkin tarvitse merkitä sisältö etikettiin?
Joo, yleensa noissa tujummissa on jotain 6mg magnesiumia / 100ml (menikohan tuo jakaja oikein), ja natriumia n. kaksinkertainen maara. Ongelmana vaan on, etta mulla ei ole mitaan kasitysta paljonko vesijohtovedessa yleensa on ja minka verran kesakuumalla (paikallinen asteikko) tammonen hikoileekuinsika ihmistyyppi kaipailee :)

Eli onko noilla ja vesijohtovedella taman kannalta muuta eroa kuin maku? Evian ainakin mun suuhun maistuu hieman "suolaiselta", mutta en oikein makuuni naissa asioissa luottais.
M. Vilenius
heinä 3, 2008, 10.28
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Vesi -- maku ja mineraalit
Vastaukset: 29
Luettu: 1399

Vesista viela semmoinen kysymys, etta onko noista mineraalimaarista mita joissain pullovesissa on (Evian yms.) mitaan apua, vai ovatko ne samaa luokkaa vesijohtoveden kanssa? Toki vesijohtoveden mineraalipitoisuudet vaihtelevat varmaan aika reilustikin paikasta riippuen, mutta liikutaanko edes samoissa kertalukemissa?

Olen joskus ostanut noita siina uskossa, etta vahan paremmin saa suoloja takaisin, kuin vesijohtovedesta. Tosin nyt alkaa taas tulemaan se aika vuodesta, etta yli tunnin treeneihin on pakko ostaa jotain urheilujuomaa (tanaan 29 astetta lamminta ja suht. kosteus 69%).

Japanissa vesijohtovesi on juotavaa, mutta ikava kylla vahan huonon makuista (ainakin taalla Tokiossa). Taman vuoksi tulee valilla ostettua pullovetta, vaikka paaasiassa johtovetta juonkin. Nayttaisi paikallinen vesi olevan myos aika kovaa. Ainakin vedenkeittimeen alkaa saostumaan kalkki(?)kiteita melko nopsaan...