Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Polvi
joulu 27, 2012, 23.07
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Maksulliset TV-kanavat
Vastaukset: 14
Luettu: 1398

Maksulliset TV-kanavat

Elisa viihde löytyy. Ei ole mitään lisäkanavia, mutta on tuolla peruspaketissakin jotain, mitä ei ilmaiseksi näe (http://www.elisa.fi/viihde/sisallot_peruskanavat.php" onclick="window.open(this.href);return false;). Aika vähän tullut tota käytettyä, lähinnä netin takia hommasin. Joskus tulee jotain leffoja vuokrailtua ton kautta. Bonuksena tossa on se, että tallennukset tulee verkon yli, joten kapasiteettia on ihan kivasti verrattuna perinteisiin digibokseihin. Lisäksi tallennuksia voi tehdä netissä, esim läppärillä tai kännykällä. Viihteellä on oma sovellus älypuhelimille. Ja tosiaan toi netti (+langaton reititin) on ihan hyvä lisä, jos verrataan normaaleihin kanavapaketteihin.

Satelliitin kautta tulee MTV3 Total (http://www.canaldigital.fi/tuotteet/mtv3-total/" onclick="window.open(this.href);return false;). Tuolla onkin vähän enempi kanavia ja noita tulee kateltua vähän enemmän. Etenkin urheilua ja jotain sarjoja. Hommattiin toi lähinnä sen takia, että antennikuva räpsyy, eikä jaksanut alkaa selvittelemään, missä se vika mahdollisesti voisi olla. Satelliitin kautta kuva on varsin hyvä ihan peruskanavilla ja HD kanavilla sitten erinomainen. Myös tähän settiin kuuluu videovuokraamo ja lisänä Netflixin kaltainen nettitv. Olen ollut tyytyväinen pakettiin.