Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Polvi
syys 2, 2005, 22.12
Keskustelualue: Kisahalli
Aihe: Crocop vs Fedor
Vastaukset: 21
Luettu: 2469

Joopa joo, aamulla katsoin kyseiset matsit.

Mirko vs Fedor ratkesi mielestäni kahteen seikkaan: 1) Mirko väsähti totaalisesti 2) Fedorin taktiikka & monipuolisuus oli liikaa Mirkolle (tällä kertaa :p )

1) Mirkon totaalinen väsähtäminen oli mielestäni aika yllättävää, ilmeisesti Fedorin g'n'p:n estäminen kävi kunnon päälle. En kuitenkaan uskonut, että hän olisi jo ekan erän jälkeen noin poikki. :shock: Ottelun loppupuolella kuuluisa kieropotkukin muistutti enemmän meikäläisen lääpäisyä kolmen erän sparrin jälkeen :roll: Muutama napakka yläpotku meni niukasti ohi; näistä voi aina jossitella.. tuskinpa Fedorkaan olisi niitä pommeja kestänyt. Tosin Fedorilla on näyttöä, kuinka valot hetkellisesti sammuttavan pommin jälkeen tulee toimia (Fujita? latasi hirveän pommin päähän, mutta Fedor pystyi silti sitomaan).

2) Fedor otti jatkuvasti tilan pois Mirkolta, jolloin tämä ei päässyt hakemaan paikkoja potkuilleen. Hieman petyin Mirkon kykyihin pystyssä; tuntui, että Fedor oli tarkempi ja keskittyneempi lyönneissään. Mirkolla tuntui olevan kova kiire alta pois jokaisen yksittäisen lyönnin jälkeen. Ilmeisesti kunnioitusta Fedorin maahanvientitekniikoihin oli hieman liikaa? Muutama röyhkeä lyöntisarja olisi voinut pedata tilaa potkuille, jotka ovat kuitenkin Mirkon ykkösase. Kuten sanottua, vaatimaton esitys pystyssä entiseltä K-1 -ottelijalta.

Toivottavasti näemme uusintaottelun näiden herrojen välillä! Mirko on jo pitkään ollut suosikkini ja uskon, että hän on (Kharitonovin ohella) ainoa, joka voi voittaa Fedorin. Nogueiran eväät on jo nähty. Mikäli toiveeni toteutuu, toivoisin näkeväni kehässä aktiivisemman Mirkon.

PS
Olipa ponneton esitys Vanderleilta! :?
Ennen ottelua hän väitti lähtevänsä vihaisena otteluun, koska Arona ei kuulemma osoittanut tarpeeksi kunnioitusta hänen (matto)taitojaan kohtaan. Kuitenkin kehässä hän oli oudon passiivinen, eikä tehnyt juurikaan aloitteita. Matossa Arona oli odotetun vahva. Ilmeisesti Wandykin pelkäsi liikaa vastustajansa painitaitoja, eikä lähtenyt rohkeasti hyökkäykseen.