Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 6 tulosta

Polvi
huhti 20, 2014, 03.41
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: ViFi
Vastaukset: 69
Luettu: 6124

ViFi

Laitteet kehittyy, tarjonta tallaa paikallaan. Odotan edelleen käyttöä 3d-tykilleni.
Polvi
heinä 1, 2013, 08.38
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: ViFi
Vastaukset: 69
Luettu: 6124

ViFi

Kerkko kirjoitti: http://www.gigantti.fi/product/tv-ja-aa ... v-32hu3253" onclick="window.open(this.href);return false;
Tuollaista oon hiukan katsellut, kun halvalla lähtisi. Nyt tosin näyttäis olevan loppu, mutta jos ei myöhemmin. Osaatteko nopeasti sanoa jotain vakavia puutteita?
En ikävä kyllä osaa tästä kyseisestä tuotteesta sanoa mitään. Kannattaa aina googlailla mallinimellä, netistä löytyy aika hyvin arvosteluja useimmista tuotteista.
Kerkko kirjoitti: Olen huomannut, että nuo tuetut videotiedostot vaihtelevat aika paljon, esimerkiksi tuo yllä oleva ei montaa tiedostomuotoa tue. Mutta voiko homma olla niin yksinkertainen, että muutan koneella olevan videotiedoston vaikka avi-muotoon? Onko odotettavissa ongelmia?
Kannattaa liittää tuo töllö HDMI-piuhalla pöytäkoneeseen/läppäriin/pädiin/vast, jos aikoo leffoja katsella enemmänkin. Toi USB:n kautta tapahtuva katselu on lähinnä pikakeino, jos kaveri tuo vaikka lomakuvia näytille muistitikulla.
Kerkko kirjoitti: Muutenkin tietokoneen ja television yhteenliittäminen on mulle täyttä hepreaa, vaikka se onkin ollut mahdollista vuosikaudet. Voinko katsoa tv:n kautta netti-tv:tä, kuten yle-areenaa ja katsomoa, vaikka tv:ssä ei olisi selainta? Onnistuuko esimerkiksi sellainen, että laittaa ohjelman pyörimään koneelta, ja kuva tulee töllöttimeen?
Kyllä onnistuu. Voit käyttää televisiota ihan samalla tavalla, kuin normaalia tietokoneen näyttöä. Kytket vain telkkarin kiinni HDMI-piuhalla (tai jollain muulla) tietokoneeseesi ja riippuen käyttöjärjestelmästäsi ja kuun asennosta homma lähtee rokkaamaan joko ilman mitään säätöä, tai sitten pienellä roplaamisella, johon saat apua netistä tai vaikka tästä ketjusta. :)
Polvi
helmi 22, 2008, 14.09
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: ViFi
Vastaukset: 69
Luettu: 6124

Miklu kirjoitti:
Polvi kirjoitti: Ihan pelkäksi mediasoittimeksi en tuota laitetta kuitenkaan hankkisi, eikä sitä sellaiseksi ole tarkoitettukaan.
Iteasiassa on. Nimenomaan sitä mainostetaan monipuolisena mediavermeenä pelkän pelikonsolin sijaan.
Joo, ihan totta. Tarkoitin siis sitä, että sen on tarkoitus olla sekä mediamylly, että pelikone.
Polvi
helmi 21, 2008, 14.39
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: ViFi
Vastaukset: 69
Luettu: 6124

Itsehän pyöritän BD:t PS3:lla. :)

Ihan mukavasti toimii myös vanhempien formaattien kiekot (myös noi divx:t). Puhumattakaan muusta viihdekäytöstä! :)

Ihan pelkäksi mediasoittimeksi en tuota laitetta kuitenkaan hankkisi, eikä sitä sellaiseksi ole tarkoitettukaan.
Polvi
helmi 21, 2008, 10.25
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: ViFi
Vastaukset: 69
Luettu: 6124

Eiköhän tuo HD-DVD ole jo hävinnyt sodan. Onneksi, sillä olen sinisessä leirissä.

Teräväpiirtokanavia odotellaan kieli pitkänä, kun on asianmukainen laitteistokin hankittuna. Onhan noita jo jotain tarjolla, mutta aika niukasti kuitenkin. Tulee katsottua töllöä sen verran vähän, että hieman arveluttaa noiden kanavapakettien hankinta, vaikka käytännössä ilmaisia ovatkin.

Jos saisi jonkin hyvän hd-matskua tarjoavan paketin*, hankkisin sellaisen heti.

*Yksi leffakanava, jolta tulee edes suht uusia leffoja suht vaihtelevasti. Yksi urheilukanava, jolta tulee CL:a, futiksen arvokisat, pro-boxingia ja mahdollisesti muita kamppailulähetyksiä (K-1, UFC, jne..). Yksi kanava, joka lähettäisi (HBO:n) laadukkaita sarjoja, dokkareita, yms kiinnostavaa. Top Gear ois ihQ.
Polvi
loka 22, 2007, 10.28
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: ViFi
Vastaukset: 69
Luettu: 6124


Moderaattori: Siirretty Kodinkoneet-ketjusta.Ei taida olla kodinkone, mutta kysynpä silti.

Eli osaakos joku suositella jotain hyvää&halpaa ( :lol: ) videotykkiä kotikäyttöön? Lähinnä leffojen katseluun ja konsolipelien pelaamiseen. Hintahaarukka voisi olla jotain 800-1500e. Samoin kokemuksia erilaisista valkokangasratkaisuista olisi mukava kuulla.