Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

MiikkaS
touko 4, 2010, 21.03
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Sykemittari harjoitteluvälineenä
Vastaukset: 149
Luettu: 41639

Sykemittari harjoitteluvälineenä

Kävin tänään hakemassa rs800cx:n. Jos sitä vaikka jaksais hankkia lukkopolkimet ja alkaa pyöräilemään. Tuosta saa mukavasti siirrettyä runkeeperiin sykedatan, saa omankin gps anturin mukaan, pyöräilyyn saa poljinnopeuden jne.
MiikkaS
huhti 26, 2010, 15.12
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Sykemittari harjoitteluvälineenä
Vastaukset: 149
Luettu: 41639

Sykemittari harjoitteluvälineenä

Palataampa vanhaan aiheeseen. Meidän perheen sykemittari (joka ehkä 2001 edusti sen ajan hyvää sykemittaria) on siirtynyt lähinnä emännän käyttöön hänen innostuttua lenkkeilemään. Koska tässä iän kartuttua kunnon kohottaminen ei niin helppoa tunnu olevan ja vähäisen urheilulle käytetyn ajan haluaisi käyttää tehokkaasti, kunnollinen sykemittari mahdollisesti treeniä tehostavan ohjelmiston kanssa kiinnostaisi.

Mikä mahtaisi olla tällä hetkellä hyvä mittari yleiseen treenaukseen? Sellainen, jota voisi pitää myös kamppailulajitreeneissä päällä? Garminin sykemittarit kiinnostavat integroidun GPS:nsa ansiosta, mutta toisaalta itse tulee aina ulkona juostua iphonen/ipodin kanssa ja siinä pyörivä runkeeper pro huolehtii reitintallennuksesta. Polarin FT80 vaikuttaisi lupaavalta, sillä tuossa olisi myös voimatreeneihin sopivia ominaisuuksia ja tarvittaessa siihen saa erilisen GPS tai juoksuanturin.

Mitä te suosittelisitten nimenomaan juoksu, voima ja kamppailutreeneihin? (pyöräilyä en kuntoilumielessä harrasta). Laitteen hinnalla ei ole juurikaan väliä, kunhan nyt ei mistään yli tonnin vehkeestä puhuta.