Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Puni
touko 29, 2012, 14.51
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Vuokratyö
Vastaukset: 51
Luettu: 5322

Vuokratyö

kivi kirjoitti: minkä alan tessiä mahdetaan vuokratyö firmoissa käyttää. Elikkä onko se tessi sen mukaan määrätty että millä työmaalla ollaan ja mitä tehdään, vai onko noille ihan oma homma. Tuli mieleen siitä kun tuli ilmoitus että katonpurku hommaa, ja ehdot eivät ainakaan raksan tessin mukaan olleet oikein kunnolliset. tuli siitä sitten mieleen että minkä mukaan siellä mahdetaan mennä. Katonpurku nyt kuitenkin kuulostaisi rakennushommalta.
Sikäli kun muistini ei petä, enin osa tapauksista on tilaajayritystä yleissitovan TES:n piirissä.

Katonpurku tosin voi olla palo- ja pelastusalaa, kiintöistöhuoltoalaa, rakennusalaa tai <aseta tähän joku muu> alaa.
Puni
maalis 19, 2012, 13.04
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Vuokratyö
Vastaukset: 51
Luettu: 5322

Vuokratyö

Uskaltaisin väittää, että ylipäänsä työelämään sopeutuneesta joukosta enin osa alkoholismia sairastavia ovat vakityösuhteessa olevia, kaikki henkilöstöryhmät huomioonotettuna.

Toisaalta vuokratyöntekijöissä on huomattavalla prosentilla sellaisia yhden päivän ihmeitä, jotka tavallaan tätäkin tilastoa vääristävät. Olen tehnyt tulkinnan, että monesti "työvoimapoliittisista syistä" tälläisitä esiintyy, eli ei mene tukiaiset kun sillon tällön malttaa esittää yrittävänsä työllistymistä.
Puni
touko 24, 2011, 20.22
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Vuokratyö
Vastaukset: 51
Luettu: 5322

Vuokratyö

Tätä nykyä olen virallisesti ajatellen vuokratyöläinen, mutta sattuneesta syystä jo pitkälle toista vuotta samalla tilaajalla.

Kyseessä on siis varsin hassu järjestely yrityksen sisällä; sekä vuokrafirma, että tilaajani ovat samaa konsernia.

Mun onni että suomessa edelleen rakennetaan, muuten voisi olla yhtä helvettiä tämä oman itsensä työnjohtovelvoitteen toteuttaminen.