Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 5 tulosta

fudo
helmi 12, 2019, 13.22
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Karateuutisia
Vastaukset: 90
Luettu: 44965

Karateuutisia

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi tänään kesälajien urheilijoiden apurahat. Karateka Titta Keinänen sai täyden apurahan, 20000 euroa.
Korkeimman avustuksen piiriin pääsivät myös lupaava karateka Titta Keinänen, 25, jolla on kaikki mahdollisuudet olympiakisojen mitalikamppailuihin, sekä painija Ville Heino.
Myös nyrkkeilijät Elina Gustafsson ja Mira Potkonen sekä painija Petra Olli saivat täyden apurahan. Puolikkaan saivat mm. miekkailija Niko Vuorinen, painijat Elias Kuosmanen ja Arvi Savolainen sekä taekwondoin Suvi Mikkonen. 6000 euron apurahan saivat mm. judokat Katri Kakko, Emilia Kanerva ja Samuli Viitanen, karateka Emma Aronen, nyrkkeilijät Krenar Aliu ja Arslan Khatajev sekä painijat Jere Heino, Matias Lipasti, Toni Metsomäki, Konsta Mäenpää ja Mikko Peltokangas.
https://yle.fi/urheilu/3-10642631
fudo
syys 13, 2018, 12.43
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Karateuutisia
Vastaukset: 90
Luettu: 44965

Karateuutisia

Titta Keinänen näyttää olevan nyt urheilutoimitusten suosikki: Hesarissa on juttu, joka avaa myös hieman isän ja tyttären välistä valmennussuhdetta, henkistä kasvua sekä olympialaisten karsintamenettelyä. Muutama pätkä jutusta:
Henkinen kasvu on ollut avainasemassa runsaan vuoden aikana tapahtuneessa huimassa nousukiidossa karaten huipulle. Keinänen vaihtoi painoluokkaa yli 68-kiloisiin viime vuoden kesäkuussa, ja hänen maailmanrankinginsa oli silloin yli 200. Vuoden alussa ranking oli 67, ja tällä hetkellä hän on maailmanlistalla kolmantena.

Aina ei kuitenkaan korvien väli ole ollut pelkkää timanttia, vaan itsetunnon ja oman riittävyyden kanssa on riittänyt tekemistä.

Vaikka elämässä on tärkeämpiäkin asioita, on karate Keinästen arjessa pääosassa. Karsinnat Tokion olympialaisiin alkavat jo 14.–16. syyskuuta Berliinissä, ja Japanin-matkan määrittävää rankinglistaa päästään ihastelemaan vasta 6. huhtikuuta 2020. Suora paikka on luvassa vain rankingin neljälle parhaalle.

Runsaan puolentoista vuoden urakkaan kuuluu parikymmentä karsintaturnausta, joista tärkeimpiin kuuluu Madridissa 5.–11. marraskuuta käytävät MM-kisat.
fudo
syys 10, 2018, 12.58
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Karateuutisia
Vastaukset: 90
Luettu: 44965

Karateuutisia

Oympiakomitean tuoreessa OlympiaCast-jaksossa on vieraana Titta Keinänen. Kuuntelin 47 minuutin pituisen haastattelun kokonaisuudessaan, joten se oli ainakin omasta mielestäni kuuntelemisen arvoinen jutustelu. Keinäsen isä on tyttärensä täysipäiväinen valmentaja, ja kuviot tuntuvat olevan Turun Seudun Urheiluakatemian ym. puitteiden myötä muutenkin hyvällä mallilla.
fudo
huhti 11, 2018, 14.04
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Karateuutisia
Vastaukset: 90
Luettu: 44965

Karateuutisia

Karateliiton uutinen kertoo Titta Keinäsen voittaneen ensimmäisenä suomalaisena Karate K1 Premier League -sarjan osakilpailun.

Finaali YouTubessa:


En ole perillä vuoden 2020 olympialaisten karsintamenettelystä, mutta luullakseni Keinänen tähtää Tokioon, ja olympiaedustus lienee hänelle melko realistinen tavoite. Muistaakseni Keinäselle myönnettiin hiljattain valtion urheilija-apuraha.
fudo
touko 6, 2016, 00.12
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Karateuutisia
Vastaukset: 90
Luettu: 44965

Karateuutisia tms

Eikös tämä Kuusisto ole saavuttanut aiemminkin henkilökohtaisen EM-mitalin?

Asiaan liittyen: osaako joku kertoa, missä menee se (käsittääkseni) Turkissa asuva suomalaisnainen, joka ainakin minun silmiini näytti muutama vuosi sitten jopa Kuusistoa paremmalta? Ei näytä olevan nyt näissä kisoissa mukana.