Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

AriJ
loka 12, 2015, 12.31
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jussi*M
Vastaukset: 131
Luettu: 38677

Jussi*M

Jussi*M kirjoitti: Treeni vastatuulessa..... en saa tarvittavaa rentoutta ja nopeutta millään irti kropastani. Tuntuu kuin edistystä ei tulisi ollenkaan vaan päin vastoin. Tekemiseni on liian jäykkää ja hidasta, enkä hirveästi saa paikkoja parempaan toimintaan.

Joku joskus sanoi että wado ei vain sovellu kaikille. Olen alkanut uumoilla olenko minä sellainen.... Merkit on kyllä ilmassa.

Kattellaan....Voihan sitä tehdä vaihdoksen vaikka shotokaniin jos tahtoa löytyy ja joku opettaja opettaa mielellään ei liian kaukana.
Minähän en oikein näistä enää mitään tiedä - sorry siitä - mutta omissa mielikuvissani ei Shotokan oikein lukeudu nopeutta tukeviin karate-tyyleihin.

Ehkä ennemminkin Shukokai (josta siis omaan kaukaa historiasta jotain kokemustakin :) )? Muistelen nähneeni uudehkoja videoita joissa välineiden avulla kehittävät räjähtävyyttä...
AriJ
tammi 13, 2012, 12.16
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jussi*M
Vastaukset: 131
Luettu: 38677

Jussi*M

Jussi*M kirjoitti: Aika jännää, että juuri tänään otin nimenomaan tuon judopassin kaikkien muiden joukosta ja katsoin graduointien sivua... mitähän lienee merkitsee tämä sattuma. No, vedetään tämän 26-vuotismerkkipäivän kunniaksi illan wadotreenit erityisellä asenteella 8-)
Niin, sun pitää pyrkiä kokoajan rätteihin kiinni ja heittoa tatamiin :)
AriJ
marras 23, 2010, 15.07
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Jussi*M
Vastaukset: 131
Luettu: 38677

Jussi*M

Haluatko että siirrän ne enemmin omaa treeniäsi koskevat viestisi tuolta kiukkariketjusta tähän?