Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Huppu
helmi 3, 2011, 12.36
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Vatsatreeniä syville lihaksille?
Vastaukset: 131
Luettu: 22739

Vatsatreeniä syville lihaksille?

Lowclass kirjoitti: Jos kysyttiin helppoa tapaa niin vatsarulla. Pitää tosin olla lihakset jo jossain kunnossa ennenkuin aloittaa tuolla välineellä leikittelyn....
Toi vatsarulla on myös aika kova liike muutenkin. Itellä vähä alaselkä reistaillu ja tuo vatsarulla ei kyllä ainakaan hyvää tee kun olen koittanut.
Huppu
tammi 24, 2011, 14.49
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Vatsatreeniä syville lihaksille?
Vastaukset: 131
Luettu: 22739

Vatsatreeniä syville lihaksille?

vaihe1. Menet tavalliseen asentoon selälle makaamaan ja jalat koukkuun

Vaihe2. nostat selkää 10cm irti maasta (ok voi nostaa vähän enemmänkin alkuun)

Vaihe3. Liikut sivuttais suunnassa niin, että kosket vuorotellen molempia nilkkojasi käsillä. Siis kun heilahdat oikella puolelle, niin oikea käsi osuu oikean jalan nilkkaan ja pidät jännityksen kokoajan ja sama toiselle puolelle. Liikkeen mitää olla kaartava eikä suinkaan kulmikas.

Onnistuu alkuun paremmin jos saat jalat johonkin kiinni tai joku pitää niitä paikallaan. Tarkoitus ei ole siis liikkua paljoakaan ylöspäin/eteenpäi vaan keinua ilmassa sivulta sivulle ja käsi aina hakee nilkan. Paketti pysyy väkisinkin kasassa, koska muuten liikkestä ei tule mitään.