Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

terssi
marras 22, 2007, 21.30
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Girya
Vastaukset: 593
Luettu: 75348

Onko bg vetänyt Ärrin Murrin -muroja vai mistä moinen näsäviisastelu? :)

Onhan se kahvakuula nyt selkeästi muotijuttu ollut pari viime vuotta, mutta ei se siitä huonoa tee.

Eroa käsipainoon on ainakin liikkeeseen tuleva momentti, kun se kuula on siellä kahvan päässä. Näin liike tuntuu raskaammalta. Kahvan muotoilu on myös hyvä kahden käden liikkeisiin kuten raskaisiin etuheilautuksiin, joita on aika huono käsipainolla tehdä. Samaten kuulalla onnistuu kässäriä paremmin esim. rinnalleveto, kun kuulan saa tuettua käsivartta ja olkapäätä vasten. Näin yhteenvetona kuulalla onnistuu kässäriä paremmin koko kropan treenit, kuulalla mieluisat liikkeet ovat enemmän näitä khuuleja funktionaalisia, eikä kuulalla ole bodailu niin mieluisaa kuin kässereillä.

Siinä mun ajatuksia.
terssi
syys 1, 2007, 15.40
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Girya
Vastaukset: 593
Luettu: 75348

Itekin olen alkanut vähän jumppailemaan kuulilla treenien pätteeksi, kun kerran reenisalilta moiset löytyy. Moinen kivipussi kyllä hakkaisi käsille varmaan todella ikävästi tietyissä liikkeissä, kuten tempaus ja vaikka rinnalleveto. Jäykkä kuulakin kerran lyö jonkin verran, niin voin vain kuvitella kuinka tuskaa on tuollaisen heiluvan kivipussin kanssa.