Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

MikaelF
syys 12, 2012, 12.38
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja uskonnot
Vastaukset: 69
Luettu: 14247

Re: Kamppailulajit ja uskonnot

Kuhmu kirjoitti: Monilla kristityillä ihmisillä on se käsitys, että kamppailulajeista tulee itämaisten uskontojen demoneja ja avautuu tie niille. he haluavat olla pyhänhnegen puhtaiksipesemiä, eivätkä halua kamppailulajeista "mitään" ylimääräistä mukaansa. Luulisi olevan väsyttävää tuonkin, että toisten kertoman tiedon mukaan sitten raakataan asioita, jotka kiinnostaisivat. Monesti uskonto on elämäärajoittavatekijä, että kyllä siellä se joukkojenhallinta on olemassa taustalla joka hetki.

Olen kehoittanut kokeilemaan tuollaisia kyselijöitä, kun heillä on valmiiksi asenne, että vaikka mitä sanot, niin jeesus on herra! Selitäppä siinä sitten mitään toiselle muuta, kuin, että käy kokeilemassa lajia, joka kiinnostaa, sillä sen näkee.
Olen joskus veistellyt kyseisenlaisessa tilanteessa, että jos Jeesus olisi ollut nyrkkeilijä, olisi vertaus toisen posken kääntämisestä jäänyt kertomatta. ;)
Hieman OT mutta silti yhteistä aiheen kanssa. Käytän siis kipuhoitona työssä akupunktiota, en mitenkään klassisella kiinalaisella tavalla vaan enemmänkin triggerpisteiden ns kuivaneulotteluna. Vähän väliä törmään asiakkaisiin jolla kyseiset käsittelyt olisivat perusteltuja mutta jotka yhdistävät ne itämaisiin uskontoihin ja kieltäytyvät vakaumuksensa takia. Ei auta vaikka kuinka selittäisi kivunfysiologiaa jne.