Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

T-T
tammi 10, 2013, 20.41
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Efo
Vastaukset: 412
Luettu: 118135

Efo

Jukka Lampila kirjoitti: Jussi Häkkinen; Sitä Tieteellistä selitystä tms ei varmasti helposti ole löydettävissä, kuten ei monille muillekaan asioille, mutta siitä huolimatta niitä asioita tapahtuu ympärillämme joka päivä... ja ehkä siitä syystä helposti monelle tulee mieleen sana Suggestio, mitä en itse kovinkaan hyvin tunne, että voisin sanoa onko se sitä jollain lailla vai eikö...

Sen tiedän, että jokainen ihminen reagoi eri tavalla näihin asioihin ja jokin eivät näkyvästi reagoi juuri millään tavalla... sitä ei helposti voi nähdä ulospäin ja se ei katso ihmisen kokoa, ikää, taustaa... tai ylipäänsä mitää tiettyä yksittäistä seikkaa.

Lisäksi haluan korostaa ETTEI kyse ole tyrmäyksistä, vaan hyökkääjän ohjaamisesta haluttuun suuntaan, oli se suunta sitten mikä hyvänsä.

Efon treenaaminen on pitkälle treenaamista oman sisäisen itsensä kanssa ja sen kehittyminen näkyy sitten ulospäin esimerkiksi hyökkääjän hyökkäysaikomuksen tuntemisena, mikä mielestäni olisi hyvä taito kelle hyvänsä näitä lajeja treenaavalle...? Ja sitä oikeastaan pidän hyvänä "peruslähtökohtana" pidemmälle eteenpäin päästäksesi.

Fyysisessä mielessä efoa voi treenata monilla tavoilla, koska efossa ei ole määrättyä tekniikkaa tai muotoa, koska tämä avaa heti meille mahdollisuuden aivan toisella tavalla päästä ns sisäisiin asioihin käsiksi! Ihmisillä on taipumus jäädä "kiinni" tekniikkaan ja muotoon ja silloin kaikki helposti on vain kuorta ilman todellista sisältöä...

En missään tapauksessa väitä olevani valmis tämän Tien kanssa, opittavaa on vielä aivan riittävästi edessä päin, mutta sen verran olen polkua päässyt kulkemaan, että olen valmis esittelemään efoa ns Potkutapaamisessa tms tilaisuudessa tulevaisuudessa, tottakai. Eli olen kiinnostunut!

Jatketaan Ihmettelyä ja Oppimista eteenpäin! ja mielelläni kerron lisää...

Parhain terveisin, Jukka Lampila
Pakko tähän väliin huudella, että toi on sellainen asia joka jää yleensä vähän pimentoon, vaikka on kyse erittäin tärkeästä jutusta, elikä edun ottamisesta ittellensä, juuri ennenkuin kuin tulee kontaktia.
Jos oon nähnyt oikein, niin
asiaa käsitellään "tieteellisemmältä" kannalta esimerkiksi Dimitrin Shensido-opeissa, ja sulavuutta painottaen by Vasiliev ja Systema.

Mua itteeni harmittaa vähän vieläkin tapaus, jossa en luottanut vaistooni, että kohta jotain tapahtuu vaikka en tilannetta edes ehtinyt käsitellä päässäni...oli vain tunne ja katsekin oli hetken muuallle muiden juttujen takia.
Tuloksena yks nainen sai sitten päänsä auki.

Mä näen esim. "maadoituksen" ajoitusleikkinä jossa on tarkoitus napsia vastapuolesta jotain irti millä saa selville että nyt pitää toimia.

Tärkeä juttu.

ps. juutuubbi aika on niin helppoa kun voi napsia kaikkia parhaita paloja omaan tekemiseen. :smt003