Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

taikaviitta
maalis 27, 2014, 14.17
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Turvallisuusalojen palkkaus?
Vastaukset: 19
Luettu: 6448

Turvallisuusalojen palkkaus?

Kyllä mun mielestä suurempi ongelma pokefirmojen kanssa on alalle aikanaan tulleet hinnanpolkijat. Ravintolat on mielissään kun firma laskuttaa reippaasti alle 20 € tunti ja eikä mitään lisiä tai korotuksia tule mukaan. Siitä sitten maksetaan työntekijälle se 9€-11€/h läpeensä. Noin suunnilleen. Tuolla tavalla ahneemmat firmat saa paljon baareja itelleen ja työllistettyä väkeä. Ja kun yhdellä firmalla on suurin osa kaupungin baareista on siinä aika vähissä vaihtoehdot kelle tehdä töitä jos meinaa ovihommia tehdä. Tai sitten vaihtaa vaan alaa ja tienaa oikeista töistä paremmin.
Järjestäytyminen ja TES olisi alalle vaan hyväksi.

Sepä se kun kaikki maksaa vaan kortilla eikä kanna käteistä mukana. Maksaminen on ylipäätään pirun hidasta eikä kortilla paljon tippejä jaella. Käteisellä olisit jo kännissä -ajatus on paljon parempi.
taikaviitta
maalis 26, 2014, 11.42
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Turvallisuusalojen palkkaus?
Vastaukset: 19
Luettu: 6448

Turvallisuusalojen palkkaus?

Sitä kaunista päivää odotellessa, että JV ala järjestäytys ja alalle saatas TESsi ja sitäkautta edes lisät. Nyt alan palkkaus on melko villiä ja ennenkaikkea alipalkattua. Yksi pieni tuntipalkka joka sisältää jo kaiken, mukaanlukuen lomarahat. On hienoa olla pyhätunteinakin töissä kun korvaus on olematon. Jos alat itkemään niistä niin eipä tule tuntejakaan enää. Sama käytäntö likimain kaikilla alan firmoilla.

Pääsääntösestihän hommat on helppoja eikä tarvi paljoa hikoilla. Melkein riittää kun on paikalla ja on tekevinään kun firma on maksavinaan.

Vartiointipuolella nyt sentään on lisät ja jonkinmoinen korvaus menetetystä vapaa-ajasta. Plus että tuntimäärät on paljon isompia kun esim. ravintolahommissa. Tapahtumapuolella niitä työtunteja sitten tuleekin enemmän.

Rikastumaan ei tosiaan pääse. Harmi kun tipitkin on lähes kadonnut luonnonvara millä sai ees vähän ekstraa.