Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Jopo
loka 2, 2011, 09.38
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Vähähiilihydraattiset ruokavaliot
Vastaukset: 680
Luettu: 77616

Vähähiilihydraattiset ruokavaliot

Eines- ja makkaralautasmallit ovat kyllä silkkaa parhautta. Vielä kun olisi ollut tuplajuustopepperonizzalautasmalli, viereen vaan kolme ruokalusikallista pääosin majoneesista kasattua einessalalaattia niin terveellinen ja ravitseva ruokailu on todellisuutta..

Ruokaympyrän/lautasmallin suurin ongelma on se, että harvat syövät sen mukaisesti. Kun ateriat on pääsääntöisesti kasattu perunasta ja eineksistä, niin onhan se kumma jos paino ei putoa kun siirrytään vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Joka muuten aika useilla ihmisillä lähentelee virallisia ruokailusuosituksia, kun jätetään se kymmenen perunaa keittämättä, vaihdetaan eineslihapulla jauhelihaan ja laitettan siihen lautaselle vähän enemmän salaattia ja muutama parsa sekä juureksia. Vielä kun jätetään se kahvitunnin viineri mässyttämättä, kun ollaan karppisdieetillä, niin onhan se kumma jos paino ei putoa. Sitten vaan nettiin kirjoittelemaan ravitsemusterapeuttien salaliitosta ja etujärjestöjen painostuksesta, kun ravintosuositukset eivät toimi. Sillä onko niiden mukaan syöty ei ole oikeastaan merkitystä, jos mielestään on syönyt niiden mukaan...