Potku päivitetään perjantaina 7.8.2020. Lue lisää täältä. 🛠️

Haku löysi 3 tulosta

Jopo
tammi 14, 2016, 09.57
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Tunas Close Combat (TCC)
Vastaukset: 57
Luettu: 9856

Tunas Close Combat (TCC)

Lasse Candé kirjoitti: Minä sanoin että perusteet negatiivisuudelle ovat kevyet.

Miten se että massa tuo laatua liittyy mihinkään?
Haluatko sanoa että TCC:tä pitäisi laajentaa? Jos näin, miksi?
Haluatko sanoa, että toiminta on liian pienimuotoista? Jos, niin millä perusteella?
Mitä oikeastaan haluat sanoa?

Miten se liittyy TCC:iin että olet ollut jossain koulutustilaisuudessa missä kaikki ei mennyt nappiin? Oliko tämä siis TCC:n koulutustilaisuus?
Ei mikään liitykään mihinkään.
Jopo
tammi 14, 2016, 09.32
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Tunas Close Combat (TCC)
Vastaukset: 57
Luettu: 9856

Tunas Close Combat (TCC)

Mikä taktisesta ja teknisestä kritiikistä on "kevyesti perusteltua"? Andylle esitettyihin kommentteihin vastaan vain, että pääsääntöisesti massa tuo laatua.

En tiedä mikä on varkauden poliisin tai poliisin viikkokoulutuksen taso ylipäätään. Omalta alaltani voin sanoa, ettei esim. Mapa-koulutusten taso aina päätä huimaa. Viimeksi kohkattiin suu vaahdossa raudoittamisesta ja lupaavaata sumutetta markkinoitiin ratkaisuna kaikkeen pommivyöstä lievempään. Kunnes ilmoittauduin vapaaehtoiseksi koehenkilöksi lamaantumaan sikiöasentoon. Usean yrityksen ja lamaantumattomuuden jälkeen kouluttaja lupasi keskustella kokemuksesta muiden kouluttajien kanssa. Jippii, tilasimme heti laatikollisen tätä ihmeainetta.
Jopo
tammi 11, 2016, 22.33
Keskustelualue: Kenttä
Aihe: Tunas Close Combat (TCC)
Vastaukset: 57
Luettu: 9856

Veitsiä vastaan toimiminen

Iso plussa kommandopipoista.

Koska ymmärrykseni itsesuojelusta ja lähitaistelusta on äärimmäisen rajoittunutta seuraa kysymys. Omaan käsitykseeni lähitaistelun taktisista ja teknisistä lainalaisuuksista ei millään mahdu lippaan poisto lähes ensisijaisena toimenpiteenä vihulaiskohtaamisessa. Onko tuo toimintamallina juuri niin Amerikkaa kuin kuvittelen? Ase kun ei tuon jälkeen ole millään muotoa vaaraton, panospesässä ja toimii ihan kivana pyynnöntehostajana ihan itsessäänkin. Jos ei, niin kaipaan sille aikatavalla perusteluita. Lähtien jo asetuntemuksesta ja päättyen hienomotoriseen suoritteeseen äärimmäisen stressin alaisena.