Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Oar
touko 10, 2020, 15.31
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 490
Luettu: 180356

Komba

Jusukin kirjoitti: touko 10, 2020, 14.19 Tässä skenario-demo, minkälaisia Komban kanssa voi rakentaa. Kehityksessä palvelutuote hoitoalalle, jota voi käyttää sekä asiakkaan kuntouttamisessa, että pehmässä hallinnassa.
Tässähän se asiakas pääsi kuitenkin helposti irti ja karkuun, joka ei varmaan ole tavoitteena...? Jäi siis vähän epäselväksi, että mitä kombailulla tässä saatiin aikaan, tai mikä oli edes tavoite?
Oar
maalis 31, 2019, 06.15
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 490
Luettu: 180356

Komba

Tarvitset jonkun joka osaa asiansa näyttämään sinulle oikeassa elämässä miten lyödään ja potkitaan ja miten suojaus pidetään. Lasse jo antoikin melkein sen ainoan neuvon jota netin kautta voi antaa: tuo lankkuviritys on enemmän haitaksi kuin hyödyksi, koska se estää lateraalisen liikkeen.

Kannattaa ihan oikeasti hakea opetusta jostain tai joltain, itse säkin hakkaaminen tuolla tekniikalla todennäköisesti vain opettaa huonoja tapoja joista joudut oppimaan pois myöhemmin, mikä on vaikeampaa kuin puhtaalta pöydältä aloittaminen.