Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Daddy
joulu 13, 2019, 02.56
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Defendo Green
Vastaukset: 122
Luettu: 60347

Re: Defendo Green

Joo siis tarkoitus käsittääkseni on mennä kilvellä sisään Defendolle otolliseen etäisyyteen (kuten mainittiin) - ja jatkaa siitä sitten tekniikalla X tai Y. Jos nyt sitten onnistuukin täräyttämään toisen pois tasapainosta, niin sehän on vain mukava yllätys itselle.

Kilvellä siis voi mennä sisään vaikka vastustaja jakelisi heijareita minkä kerkiää, tai vaikka suoriakin. Ja jos osuu voimalla rintalastaan, niinkuin pitäisikin osua, niin kyllä se tekee niin makiaa että. Mitä ei tietenkään tapahdu jos on kovasti tappelus-moodi päällä kaikkine endofiineineen ja adrealiineineen... no siinä tapauksessa on kuitenkin päästy iholle, josta siis voi jatkaa jollain toisella tilanteeseen sopivalla jatkotekniikalla.

Solisluiden murskaaminen kyynärspäillä tietty kuulostaa houkuttelevan raflaavalta, mutta nykypäivän soltuilla (Greenistä kun puhutaan) voipi olla joitain suojavermestä päällä, jolloin ne omat kyynärpäät on lähinnä vaarassa. Ja eikös siinä joudu hetkeksi avaamaan suojausta vatsan/rintakehän edestä?

Kyynärpää lyönti alhaalta leukaperiin voisi kyllä sinänsä toimia, myös silloinkin jos vastapuolella on kypärä päässä. Ainakin sillä voisi saada aikaan maukkaan whiplashin kaverin niskoille.

Mutta arvelen, että kun Defendon ideologiaan kuuluu minimoida tekniikoiden lukumäärä, niin "kilvellä sisään ja sitten temppuja peliin" on sellainen perusvarma ratkaisu. Ei varmastikaan paras mahdollinen kaikkiin tilanteisiin, mutta riittävän varma kuitenkin.

Viisaammat korjatkoon.
Daddy
loka 5, 2019, 10.28
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Defendo Green
Vastaukset: 122
Luettu: 60347

Defendo Green

Tuo rujompi toiminta taitaa vaikuttaa jotenkin meihin ihmisiin tosi syvällisesti, sen takia varmaan esim tv-ohjelmissa on niin usein väkivaltaa niin usein läsnä. Ja jos joku vaikuttaa syvällisesti, niin siitä seuraa yleensä voimakas tunnereaktio. Ja koska väkivallan ihannointi on nou-nou, niin sitten tietty ollaan sitä vastaan. Näin keittiöpsykologisoiden.

Däämn, tämä sopisi varmaan paremmin Väkivalta-ketjuun, taidampa postata sinnekin nämä ajatukset....