Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 4 tulosta

Taijin harjoittaja
syys 12, 2019, 16.22
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Taulutietokoneet eli tabletit eli täppärit
Vastaukset: 86
Luettu: 5150

Taulutietokoneet eli tabletit eli täppärit

Applen ja Samsungin tabletit ovat aika saman hintaisia. Oletko kokeillut niitä kaupassa? Se, miten hyvin tabletti tottelee sormen kosketusta on tärkeä; samoin käyttökokemus ja käyttäjäystävällisyys.
Ai niin - jos haluat maksaa kunnon hinnan tabletista niin kallein Windows-tabletti taitaa maksaa 2500 euroa.
Taijin harjoittaja
huhti 22, 2014, 13.54
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Taulutietokoneet eli tabletit eli täppärit
Vastaukset: 86
Luettu: 5150

Re: Taulutietokoneet eli tabletit eli täppärit

Mika kirjoitti:
Taijin harjoittaja kirjoitti: Ai niin - pian joku Linux-ihminen tulee kertomaan, että Linuxit ovat ylivoimaisia.
Eipä taida tulla, sillä eri käyttöjärjestelmistä on keskusteltu täällä jo vuosia. En myöskään äkkiseltäni osaa nimetä yhtään Linux-täppäriä. Onko näitä Suomessa vai jossakin muualla (vai mitenkä Linux liittyy ketjuun?)?
No vaihdetaan Linux => Android ja tabletteja löytyy.
Linux Ubuntu tabletista on näkynyt joskus lehtijuttuja mutta en ole nähnyt niitä myytävän Suomessa.

Lähinnä Linux liittyi juttuun siten että ihmiset kiivailevat käyttöjärjestelmistä tarpeettoman paljon.
Onhan niissä eroja mutta jos sovellusohjelma on hyvin tehty ja sen saa käyttöjärjestelmän päälle, niin mitä tahansa voi käyttää.
8-)
Taijin harjoittaja
huhti 22, 2014, 11.56
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Taulutietokoneet eli tabletit eli täppärit
Vastaukset: 86
Luettu: 5150

Re: Taulutietokoneet eli tabletit eli täppärit

bodyguard kirjoitti:
Taijin harjoittaja kirjoitti: Applen brandiuskollisuus ei ole mikään huono juttu.
Ei toki jos tykkää maksaa ylihintaa teknisesti heikommista laitteista siksi että saa sportata Applen logoa.

Ei kai siinä toisaalta, ohan ne Applen tabletitkin ihan ok mutta ite kyllä ostaisin vastaavan muunmerkkisen tuotteen ja sijottaisin välirahan vaikka kaljaan.

Jos nyt saisin jostain paljo rahaa niin ostaisin kyllä varmaan sen uuden Lumia tabletin.
Nämä Mac- ja Windows-kiivailut ovat netissä ikuisia. Minulla on yksi Mac ja yksi Windows ja tällä hetkellä käytän Windowsia. Minusta Macin tekninen laatu on hyvä ja käyttöjärjestelmä on helpompi kuin Windowsin. Kun Macin ottaa paketista, sen saa käyttöön kolmen kysymyksen jälkeen ja alle 5 minuutin. Windowsilla meni kaksi ensimmäistä päivää päivitysten asentamiseen: ihan ensin 86 käyttöjärjestelmäpäivitystä ja sitten ohjelmapäivityksiä. Mutta jotkut työt vaativat Windowsin, joten siksi se on pöydällä.

Tuosta Lumian tabletista - lue siitä käyttökokemuksia. Osa ihmisistä pitää sen laadusta mutta Win RT saa arvostelua. 8-)

Ai niin - pian joku Linux-ihminen tulee kertomaan, että Linuxit ovat ylivoimaisia.
Taijin harjoittaja
huhti 20, 2014, 11.19
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Taulutietokoneet eli tabletit eli täppärit
Vastaukset: 86
Luettu: 5150

Re: Taulutietokoneet eli tabletit eli täppärit

Point kirjoitti: Olen itse taipumassa ostamaan syksymmällä, kun palaan osa-aika poikamieselämän viettoon itselleni jonkun i-padin. Applen laite on valmiiksi päätetty, koska omistan lphonen, niin silloin tulee hyödynnettyä samoja ohjelmia yms.
Lisäksi markkinamiehet ovat onnistuneet saamaan minut brändiuskolliseksi
Applen brandiuskollisuus ei ole mikään huono juttu. Applen laitteet toimivat hyvin. Minä en ole ostanut iPadia koska 10 tuuman näyttö tuntuu pieneltä vaikka käytänkin iBookia ja pidän siitä. Se vain toimii. Jos ostaisin iPadin, seuraisin Stockkan alennusmyyntejä - sieltä saa iPadin alennuksella useamman kerran vuodessa.

Ostin äskettäin hopeanvärisen alumiinisen Sonyn tietokoneen 1000 eurolla. Tässä on 14 tuuman näyttö ja tämän voi taittaa tabletiksi. Hyvä näyttö, hyvä mekaaninen laatu ja aivan kauhea Windows 8 tai 8.1. Ohjelma on koko ajan päivittämässä itseään ja tekee päivityksiä kertomatta minulle. Kone vain hidastuu ja alkaa puhista. Ja toinen negatiivinen juttu ovat nämä musiikin- ja videonteko-ohjelmat, joita koneessa on: kone haluaa koko ajan, että tehdään nyt tämä asennus loppuun ja aletaan käyttää näitä kivoja ohjelmia. Minä ostin koneen kirjoittaakseni raportteja ja lukeakseni nettiä ja käyttääkseni jotain omia ohjelmiani ja kone haluaa jotain muuta. Joten tämä pienenä varoituksena, jos ajattelette hankkia alumiinisen Sonyn: se toimii upeasti kun toimii mutta on omapäinen pari kertaa vuorokaudessa. Tälläinen kone varustettuna Applen käyttöjärjestelmällä olisi täydellinen 8-)