Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Taijin harjoittaja
loka 9, 2019, 15.02
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Unirytmi
Vastaukset: 13
Luettu: 1873

Unirytmi

lumbago kirjoitti: loka 9, 2018, 03.40 Tuli mieleen tämä aihe, koska käytännössä vuosia mulla on ollut unirytmit ns. päin helvettiä.

Nuo kaksi asiaa kiinnostaa. Miten ihmeessä ton rytmin sais joskus kääntymään ns. normaaliksi, ja mitenköhän paljon se vaikuttaa terveyteen, jos on vaikuttaakseen.
Oletko kokeillut melatoniinia? Jos et, niin käy hakemassa lääkäriltä 30 päivän resepti, sulje telkkari ja netti kello 21, ota lääke kello 22 ja käy nukkumaan. Minua se auttoi muutamassa päivässä. Kuukauden kuluttua en enää tarvinnut sitä - nukahdin muutenkin ja kuuden kuukauden kuluttua tarvitsin taas.

Se mitä olen lukenut, sanoo että riittävä uni on hyvin tärkeää. Unenpuute johtaa muihin sairauksiin. Valvominen, netti ja telkkari eivät ole yhtä tärkeitä kuin hengissä pysyminen. Unenpuutteen tuntee kyllä aamulla - kasvojen iho on kuuma ja kireä.