Voit luoda tilin myös sosiaalisen median tunnuksillasi. Klikkaa alta. :)

Kuva

Haku löysi 2 tulosta

mokuso
helmi 20, 2020, 23.36
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Okinawa-Kiina-yhteys
Vastaukset: 112
Luettu: 24012

Okinawa-Kiina-yhteys

TimoS kirjoitti:
helmi 19, 2020, 08.00
Siksipä sitä toivoisi, ettei niitä mutkia yritettäisi liikaa vetää suoraksi, kuten valitettavasti tässä(kin) sarjassa tehdään.
Varmaankin olisi informatiivinen video jossa selvitettäisiin seisan-katan lukemattomia eri variaatioita, katan "aitoja" bunkaita, nimen merkitystä ja versioiden yhteyttä.

Aika harva sitä 2-tuntista jaksaisi katsoa, varsinkin kun yhtään sen selkeämpää vastausta asiaan ei olisi odotettavissa. Mutta varmasti informatiivinen. Ja kosher.

Pystyn tosin veivaaman hangetsua ilman sitä "aitoa" ja oikeaa tietoakin.
mokuso
helmi 18, 2020, 23.27
Keskustelualue: Dojo
Aihe: Okinawa-Kiina-yhteys
Vastaukset: 112
Luettu: 24012

Okinawa-Kiina-yhteys

Voin rehellisesti tunnustaa että alkuaikoina suhtauduin varsin skeptisesti Jessen juttuihin. Mutta samalla voin kyllä tunnustaa että varsin hyvin Jesse on asioista selvillä ja ihan fiksusti myös asiansa esittää ja olen aikojen saatossa oppinut arvostamaan miehen osaamista ja varsinkin esitystapaa.

Olen miehen kanssa jutellutkin Pajulahdessa eikä miehessä ole kyllä yhtään pätemisen oireita. Vaikka toki mies on tehnyt tästä itselleen myös ammatin niin uskallan sanoa että taustalla on nimenomaan aito kiinnostus ja halu selvitellä asioita ja kertoa niistä. Jos joku karatella saa rahaakin tehtyä, niin en nyt varsinaisesti sitä osaa pahalla katsoa. Hyvä että edes joku. Ei kaikkien tarvitse olla "uskottavia" nälkätaiteilijoita.

Erittäin positiivinen kaveri karateyhteisölle. Näihin kiina-okinawa-yhteyksiin en osaa ottaa kantaa. Luulen että on niissä ihan yhtä oikeassa kuin moni muukin. Vaikka kaikki olisivatkin eri mieltä.

Videoiden ja postausten informaatioarvosta sen verran, että veikkaan tosiaan että vaikka osa asioista olisikin jollekin hardcorefanaatikolle itsestäänselvyyksiä, niin 90 % harrastajista ne eivät ole.