Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

PetteriP
touko 13, 2008, 14.59
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2118
Luettu: 315014

Mjölnir kirjoitti:
PetteriP kirjoitti:. Nyt sitten odotellaan kukkahattutätien kaikkitietäviä kannanottoja... :evil: Toivottavasti "entiset missikansanedustajat" ja muut "asiantuntijat" antavat asian olla...
Mitässevväliä? Kyllä tähän maahan mielipiteitä mahtuu. Vai pelkäätkö oikeasti, että kamppailu-urheilun harjoitteleminen kielletään, koska joku kamppailu-urheilja on syyllistynyt rikokseen :?:
En suinkaan sitä pelkää, että kamppailulajit kielletään :) Mutta negatiivinen keskustelu synnyttää negatiivisia mielikuvia. Minun mielestä on hienoa, että kamppailu-urheilu on tullut "päivänvaloon" eli ns. tavallisten ihmisten jokapäiväiseen elämään. Se ei ole enää jotain salatiedettä, jota opiskellaan pimeässä kellarissa.

Nyt jos jotkut asiasta mitään tietämättömät ottavat kamppailulajit tarkasteluun kyseisen uutisen pohjalta, niin laji/lajit saavat negatiivista julkisuuskuvaa. Okei, eihän se nyt ole kuin myrsky vesilasissa. Olet oikeassa siinä, mutta pienistä puroista syntyy virta, jos tälläinen mielikuva sallitaan. Ja sitten ihan muutenkin vaan ottaa kupoliin kukkahattutädit :lol:

Keskustelu on hyvästä, mutta jos faktat eivät ole kunnossa, niin se voi ryöstäytyä väärille raiteille.
PetteriP
touko 13, 2008, 13.47
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Kamppailulajit ja media
Vastaukset: 2118
Luettu: 315014

Miklu kirjoitti:
TimoS kirjoitti:Tai jiä lehmille

Kuva

:hippy2:
Tässä kiteytyy koko kamppailulajiskene: Äijjät reenaa tuimana, jotta tekisivät vaikutuksen kaikenmaailman kantturoihin! (ja niitähän kiinnostaa aivan heviletisti :D)
Aivan loistava heitto ja täysin asian ytimessä! :lol:

Harmin paikka kuitenkin toi brasilian murhan ja kamppailu-urheilun yhdistäminen. Puuh. Nyt sitten odotellaan kukkahattutätien kaikkitietäviä kannanottoja... :evil: Toivottavasti "entiset missikansanedustajat" ja muut "asiantuntijat" antavat asian olla...