Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Disturbed
maalis 25, 2014, 17.03
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Kokkaaminen
Vastaukset: 869
Luettu: 82940

Kokkaaminen

Point kirjoitti:
AlexMachine kirjoitti:
Disturbed kirjoitti: Rahaa tulee aina säästeltyä eri kohteisiin, on ase säästöjä, koneenosa säästöjä ym. mutta voisi joku kerta säästää pariin ravintolareissuunkin...

Onneksi viimevuosina on hieman terveyskin alkanut enemmän kiinnostamaan, dieetti myös. Tosin ruokavalioni on silti täysin hanurista, mutta edes pikku-pikkuhiljaa tulee parempaan käännyttyä.
Hienoa. Ruokavaliolla on yllättävän iso merkitys jaksamiseen, virkeyteen ja mielialaan. Sitä paitsi syöminen on hauskaa kun ruoka on hyvää.
Muistinko oiken että vaikutit jossain Seinäjoen lähistöllä? Voisit joskus kokeilla Juurella nimistä ravintolaa. Bistro tyyppinen ravintola jossa laatu on kohdallaan, mutta hinnat eivät ole ihan fine dining tasoa.

Niin.. Itse olen huomannut, että parhaimman vaikutuksen sekä fyysisesti että psyykkisesti saa, kun 5-6 päivää viikossa syö terveellisesti/on dietillä, mutta kerta viikossa tekee itse jotain hyvää/käy ulkona syömässä.


Ulkona syömiseen kannattaa käyttää hyväkseen näitä grouponeiden/facedealin yms tarjouksia..

Nyt vaikka Tampereelle daamin kanssa syömään edullisesti :)

http://www.groupon.fi/deals/tampere/rav ... 1/36181323" onclick="window.open(this.href);return false;



VR:lläkin on tarjous, että Seinäjoelta pääsee Tampereelle 9 €:llä..

Edit: linkki
Kiitän, laitettu muistiin!
Disturbed
maalis 24, 2014, 22.46
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Kokkaaminen
Vastaukset: 869
Luettu: 82940

Kokkaaminen

Tykkään tehdä kyllä ruokaa, mutta uuniruoat jää hyvin vähälle jo kestonkin takia. Potuttaa nälkäisenä odotella pitkän aikaa ruoan valmistumista - pannulla se on niin nopeaa.

Maustaminen on mukavaa, turhankin paljon tulee hifisteltyä ja mausteita löytyy hieman liikaakin :naureskelija:

Pikkuhiljaa alkanut kiinnostamaan vähän enemmän erilaiset syömiskulttuurit. Etenkin aasialaiset ja lähi-idän ruokakulttuurit ja ruuat itsessään. Liikaa on tullut oltua boksissa, syöden samoja ruokia pitkät vuodet. Myönnän että tulee helposti nirsoiltua, mutta ainakin on kiinnostusta. Tein viime viikolla ensimmäistä kertaa ikinä wokkia (mukana oli tietenkin suikalelihaa :smt003), hyväähän tuo oli vaikka ihan kaikista kasviksista en pitänytkään. Lisäsin itse sipulikuutioita ja maustoin hyvin reippaasti. Myös Afrikkalaiset ruoat kiinnostavat hieman. Rahaa tulee aina säästeltyä eri kohteisiin, on ase säästöjä, koneenosa säästöjä ym. mutta voisi joku kerta säästää pariin ravintolareissuunkin...

Onneksi viimevuosina on hieman terveyskin alkanut enemmän kiinnostamaan, dieetti myös. Tosin ruokavalioni on silti täysin hanurista, mutta edes pikku-pikkuhiljaa tulee parempaan käännyttyä.