Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 3 tulosta

Verr
huhti 4, 2007, 14.48
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Eläinsuojelu
Vastaukset: 881
Luettu: 51616

Lumina, karmeinta on se, että vastaavaa tehdään ihmisellekin. Ihmisen tuska ei ole niin fyysistä kuin eläimen.
Verr
huhti 3, 2007, 21.11
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Eläinsuojelu
Vastaukset: 881
Luettu: 51616

Lumina kirjoitti: Mä en ymmärrä tällästä julmuutta. Kerran erehdyin katsomaan turkisvideon, jossa supikoira nyljetään elävänä ja se elää vielä sen nylkemisen jälkeenkin! :shock:
Näen siitä vieläkin painajaisia ja muun muassa la-su aamuyöllä näin sen kuin olisin ollut itse vieressä katsomassa ja ahdisti ja itkin. Vaikka katsomisesta on jo toista vuotta. En varmaan ikinä unohda sitä. kyllä muuttui mieli turkistarhausta kohtaan. En hyväksy.
Kerran kuulin että Lähi-Idässä oli kivitetty ihminen. Pihalleni tuli nopeasti asfalttipinnoite.

En jotenkin usko että eläinten kidutus turkistarhauksessa olisi jotenkin itse tarkoitus. Näin kerran vastaavanlaisen videon, mutta eniten inhotti sen nylkevän ihmisen välinpitämättömyys, elukka oli luultavasti tiedottomuuden rajamailla. Ei varmaan kauheasti mene työaikaa jos napauttaa suurella kalapapilla sitä häkinrämisyttäjää koppaan. Sätkivän eläimen nylkemisen luulisi myös olevan vaivalloisempaa kuin velton.
Verr
huhti 3, 2007, 12.00
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Eläinsuojelu
Vastaukset: 881
Luettu: 51616

Mitähän varten niitä porsaita on kuskattu? Luulisi olevan hieman haaskausta kun kauppatavara syö itteään ja on yltä päältä jökötissä.

Emmä ymmärrä.