Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Anniel
marras 19, 2012, 19.18
Keskustelualue: Kynä ja Vihko
Aihe: Lasse Candé
Vastaukset: 199
Luettu: 68245

Lasse Candé

Kiitos hyvästä palautteesta! Meillä tosiaan opetus on hyvinkin käytäntöön valmentavaa, tekniikoita treenataan juurikin siksi että niitä sitten käytetään (tai edes yritetään, köh) sparrissa, mitä onkin melkein joka treenien päätteeksi (chuji sandaa yleensä, eli avokämmenillä suht kevyesti mutta tekemisen meiningillä). Tän kahden vuoden aikana oon saanu hyvää tuntumaa turpaan mättämiseen (ja etenkin saamiseen!! ) Kiitos itsellesi Lasse hyvistä opeista: sain lisää ajateltavaa rentoutumisen tärkeydestä ja ne alkulämppäläpsimiset sekä horjutukset oli kivoja.
Hienoa, että miullakin oli jotain annettavaa, vaikka en itsekään ollut parhaassa vedossa sparraamisen suhteen. Itsellänikin on nyt syksyllä treenaaminen vähentynyt töiden ja kaamosväsymyksen takia. Loppuvuotta kohti sitä aina väsähtää kaikkeen tekemiseen, mutta kai se on ihan normaalia ihmiselon sykliä. Ei koko vuotta jaksa eikä tarvikaan paahtaa täysiä. (Thäyyysillä!) Etenkään kun ei tässä mikään huippu-urheilija ole :D Sepä se on, kun kamppailulajista tuleekin elämäntapa ja haluaa seurata ja ylläpitää omaa kehitystä, niin treenien skippaantumisesta tulee heti morkkis. Voi miten helppoa oli silloin, kun kävin niissä tavallisissa naisten jumppa-pumpeissa, mikä oli aivotonta pomppimista paikallaan ylös-alas, ja ainoa motiivi käydä oli vain pitää kuntoa yllä... Sillo oli helppoo jäädä kotiin.