Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 2 tulosta

Mika
kesä 15, 2019, 10.21
Keskustelualue: Niksinurkkaus
Aihe: Suorempaa keskustelua väkivaltatilanteista suljetulla alueella?
Vastaukset: 19
Luettu: 19496

Suorempaa keskustelua väkivaltatilanteista suljetulla alueella?

Keskustelu on ollut hyvää. Meinasin ensin tykätä viesteistä, mutta niitä olisi ollut niin paljon, että se olisi mennyt urakoinniksi. :D

Noita parametrejä on hyvä miettiä vielä: ketkä pääsevät lukemaan ja kirjoittamaan ja millä kriteereillä, päästetäänkö botit alueelle, miten alue näkyy (esim. näkyykö kuka on viimeksi kirjoittanut kaikille), mitkä alueen säännöt ovat ja niin edelleen.

Minusta alue voisi näkyä kaikille mutta sitä pääsisivät lukemaan vain ne, jotka pääsevät (oli se sitten kaikki kirjautuneet potkulaiset tai jotakin muuta). Botteja en päästäisi, koska oletettavasti alueella voisi kirjoitella aika henkilökohtaisestikin, eikä välttämättä olisi kirjoittajien tai Potkun etu, jos sellaiset kirjoitukset näkyisivät hakukoneiden tuloksissa.

Vaikka kamppailulajit ovat nykyään enemmän tai vähemmän salonkikelpoisia, kyse kuitenkin on aika äärimmäisestä harrastelusta ja työstä, joka on lähtökohtaisesti erittäin vakavaa. Varmaan suurin osa kamppailijoista höntsäilee huvikseen, mutta se vire on kuitenkin synkkä, vaikka moni harrastaja ei sitä niin miettisi. Nyt sitten tällainen alue, jossa mennään syvemmille vesille, täytyisi oikeasti piilottaa sen verran, ettei sitä nyt ihan kuka tahansa toimistotuolinsa takaa lukisi aikansa kuluksi. Olkoon se sitten vaikka siviilien holhoamista ja suojelemista.

Siinä, kun moraalikeskustelut ovat luonnollinen osa kamppailulajikeskusteluja, niitä voisi tuolla alueella ajatella enemmänkin niin, että tietty moraalinen kynnys on automaattisesti ylitetty sillä alueella. Eli päivittely ja tuomitseminen eivät sinne kuuluisi.

Jatkakaamme pohtimista ja ajatusten vaihtamista. :)
Mika
kesä 12, 2019, 09.06
Keskustelualue: Niksinurkkaus
Aihe: Suorempaa keskustelua väkivaltatilanteista suljetulla alueella?
Vastaukset: 19
Luettu: 19496

Suorempaa keskustelua väkivaltatilanteista suljetulla alueella?

Kari Aittomäki kirjoitti:
kesä 12, 2019, 01.43
Helevetti, pitäis olla sellanen julkaisu joka todenteolla keskittyy katujuttuihin, lainalaisuuksineen ja toimintamalleineen.
Mutta kai se on niinku liian karua ku ei se kohdalle kuitenkaan osu ja muotilajeissa on kivat liekkihanskat.
Kiinnostaisiko tällainen alue? Se voisi olla avoin vain (rekisteröityneille) potkulaisille, kuten Salaiset Kansiot on. Nimihän voisi olla vaikka Saunan Takana... :D

Suljetulle alueelle voisi evätä pääsyn boteilta, joten ne keskustelut eivät löytyisi hakukoneiden tuloksista.