Nyt voit liittyä etupotkijaksi näppärästi ja nopeasti PayPalin kautta tästä linkistä. Tukemalla Potkua pidät sivustoa pystyssä. :)

Kuva

Haku löysi 341 tulosta

Mika
kesä 30, 2020, 09.30
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Suosikkisarjat?
Vastaukset: 1621
Luettu: 103926

Suosikkisarjat?

Marcellan kolmas kausi oli ihan OK muttei mielestäni yltänyt aiempien tasolle. Näin puutteiksi kolme eri tekijää.

1) Tällä kertaa kyse ei ollut tietystä rikoksesta ja rikollisesta vaan rikollisperheestä. Mielestäni tämä päätös jätti otteen lipsuvaksi ja vähän kadotti punaisen langan. Tietty epämääräisyys otti vallan.

2) Vaikka Potku-matka Irlantiin (tosin se oli Dubliniin kun nämä tapahtumat olivat Belfastissa) oli ikimuistoisen mahtava ja vaikka esim. Thin Lizzy, maailman parhaita bändejä, oli irlantilainen, Irlanti ja lähinnä sen maaseutu ei ehkä ollut paras valinta. Lisäksi tapahtumaympäristö oli pieni. Irlannista olisi kuitenkin taatusti saanut paljon enemmän irti erilaisella käsikirjoituksella.

3) Huutaminen. Minua häiritsee useammassa sarjassa liiallinen huutaminen. Tässä hahmot Finn ja Jack kommunikoivat aivan liian usein pää punaisena huutaen. Irkkuaksentti vain pahensi tätä.

Totta puhuen en ole ihan varma, olivatko kaikki näyttelijävalinnat ihan onnistuneita, mutta ehkä tuo edellinen kohta vaikuttaa siihen.

Mutta kyllä tuon nyt katsoi.Mika
kesä 29, 2020, 16.10
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Suosikkisarjat?
Vastaukset: 1621
Luettu: 103926

Suosikkisarjat?

Kuusiosainen Diary of an Uber Driver oli ihan virkistävän hauska ja kevyt sarja. Tämmöiset elämänmakuiset sarjat ovat pirteitä poikkeuksia TV-sarjojen valtameressä. 🙂

https://areena.yle.fi/1-50273829

Mutta tästä blogista, jonka pohjalta sarja on tehty, en osaa sanoa onko se hulvaton vai masentava. Toivon että tuo itseironia on vuodatettu kieli poskessa. 😀

https://diaryofanuberdriver.com/how-did-i-get-here/
Mika
kesä 23, 2020, 07.51
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Suosikkisarjat?
Vastaukset: 1621
Luettu: 103926

Suosikkisarjat?

MikkeM kirjoitti:
kesä 22, 2020, 12.32
Le bureau - vakoojaberkosto yle areenalta, aivan loistava sarja, jäin koukkuun ekan jakson jälkeen.
Ranskalainen vakoilumaailmaan sijoittuva sarja, supokin kehui tätä sarjaa.
Viisi kautta joista neljä löytyy areenasta ja viides tulee ilmeisesti myöhemmin.

Suosittelen !
Pidin melko laillakin tästä sarjasta (1, 2, 3).

tapsaattori kirjoitti:
kesä 22, 2020, 19.26
Altered carbon 1. Kausi.
Sarja on lähes kaikin puolin hanurista.
Olen samaa mieltä. En oikein ymmärrä sarjan suosiota, mutta jos se liittyy siihen monimutkaiseen maailmaan, joka siihen on luotu, tavallaan näen viehätyksen.

Lasse Candé kirjoitti:
kesä 22, 2020, 21.54
House of Cards oli pettymys.
Sarja päättyi kuten päättyi, mutta muuten sitä on aika lailla sekä kehuttu että vähän ihmetelty täällä (1, 2, 3, 4, 5).
Mika
kesä 22, 2020, 10.37
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Suosikkisarjat?
Vastaukset: 1621
Luettu: 103926

Suosikkisarjat?

Berlin Murders on ihan OK sarja Yle Areenalla. Kirjaan perustuvassa sarjassa on ehkä vähän turhankin kanssa juonenkäänteitä, ja lisäksi sinänsä hyvän muodin mukaisesti päähahmojen epäkohdat on nostettu esille mutta aika pitkälle nekin omituisuudet on viety. Kyllä tätä katsella voi.

Castle Rockin toinen kausi tuli katsottua. Hetken se kesti, mutta yhtymäkohtia ensimmäiseen kauteen alkoi esiintyä. Zombieista en oikein ylipäätään välitä. Stephen King ei ole suurimpia suosikkejani, mutta onhan tämä sarja taidolla tehty. HBO.

McMafia tuli aloiteltua. Se vaikuttaa mielenkiintoiselta sarjalta, jossa on venäläisiä oligarkkeja, ihmiskauppaa ja muuta sellaista. Yle.

Berlin Stationin toinen sekä kolmas ja viimeinen kausi tuli katseltua. Tiesin jo etukäteen sarjan loppuvan kesken, mutta halusin katsoa sen loppuun asti silti. Sarja kehittyi matkan varrella. Pari näyttelijää olisin itse vaihtanut, mutta muuten sarja miellytti. Oli tämä sieltä paremmasta päästä vakoojasarjoja. HBO.

Matikkamurhat on ruotsalainen sarjamurhaajasarja, jossa murhaaja jättää matemattisia vihjeitä. Pääosassa on sitten alkoholisoitunut entinen matikkanero, joka auttaa poliisia ratkaisemaan näitä murhia. Kyllä tämän katseli. Sarja näkyy Yle Areenalla.
Mika
touko 30, 2020, 09.56
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Suosikkisarjat?
Vastaukset: 1621
Luettu: 103926

Suosikkisarjat?

Enpä kyllä tunnistanut Eric Cantonaa! :D Kokoparta ja vielä siistimätön sellainen vanhentaa miestä ja paljon. Cantonakin näyttää ihan puliveivarilta tässä sarjassa, mutta ehkä se kuuluu hahmon olemukseen. Ja äijähän näytteleekin hyvin. Kokemusta valkokankaalta onkin jo yli 20 vuotta, ja Cantonan veli on näytellyt iät ja ajat.
Kuusiosainen sarja on Netflixin tuotantoa.
Mika
touko 24, 2020, 13.16
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Suosikkisarjat?
Vastaukset: 1621
Luettu: 103926

Suosikkisarjat?

Niin, @Atticora, tuo paljastuksesi: katsoin kanssa nuo kaksi aika lailla peräkkäin, joten ymmärrän ajatuksesi. Ja tuo tekstisi loppu... :lol:
Mika
touko 24, 2020, 10.42
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Suosikkisarjat?
Vastaukset: 1621
Luettu: 103926

Suosikkisarjat?

Tuo DNA oli oikein mainio. :jepa:

@Sisu suositteli Reprisal-sarjaa. Hän viittasi Fargoon siinä yhteydessä. Fargo onkin osuva, sillä sarjan luoja Josh Corbin mainitsee sen, Tarantinon leffat, Breaking Badin ja Game of Thronesin vaikutteikseen. Minulla oli alusta asti vahva David Lynch -tunne sarjasta. Samoin sarjakuvat tulivat mieleeni. Sarja on ihan omanlaisensa. Siinä on oma maailmansa, joka on lähellä omaamme, miltei samanlainen, mutta eri aikakausia on tarkoituksella sekoitettu keskenään. Autoja on aikojen alusta aina '70-luvulle asti. Sarja on hyvin tehty, joten jos alla oleva haastattelu tai sen jälkeinen mainosvideo innostavat, suosittelen tutustumaan. Sisu, kiitos! :jepa:

Kahden teoriassa samanarvoisen henkilön dialogi:

- Tolly, are you a fucking moron?
- Litte bit

Tuota en osannut odottaa. :lol:

https://www.ign.com/articles/2019/09/05 ... -ign-first


Mika
huhti 22, 2020, 12.21
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Suosikkisarjat?
Vastaukset: 1621
Luettu: 103926

Suosikkisarjat?

Yle Areenalla näkyy 8-osainen tanskalainen DNA, joka on maailmanluokan sarja. Aihe ei ollut ihan niin kamala kuin aluksi pelkäsin (lapsiprostituutio tai -porno), joten sarjaa voi suositella muillekin herkkiksille. :jepa:

https://areena.yle.fi/1-50400578

Niin, American Crimen kolmas ja viimeinen kausi esitettiin jo vuonna 2017. :D On ollut aika kiireistä viime vuodet... Joka tapauksessa katsoin sen eilen loppuun. Jumankekka, kuinka ahdistava sarja se on. Ammattitaito sarjan takana on huikeaa joka saralla: käsikirjoitus, ohjaus, näyttelijät ja kaikki muukin. Siinä kun jokin Homeland, maailman paras sarja, on synkkää ja rankkaa mielikuvitusmaailmaa, American Crime käsittelee oikeita ongelmia hyvin todentuntuisesti eli se on synkkää ja rankkaa draamoitettua tosielämää. Mielenterveyteni kestää ehkä yhden tällaisen vuodessa. Voin todellakin suositella.

https://fi.hbonordic.com/series/american-crime/
Mika
huhti 18, 2020, 13.20
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Suosikkisarjat?
Vastaukset: 1621
Luettu: 103926

Suosikkisarjat?

Netflix on julkaissut Faudan kolmannen kauden. Oi-voi... :rok:

Muita hyviä Netflixillä viime kuukausina ovat olleet mm. Bad Blood, Better Call Saul, Deep Water, Better Than Us, Shooter (loppui jo), 13 Commandments, We Are The Wave (jep, teinit pääosassa, joten yllätyin itsekin), Wanted, Bitter Daisies, Unbelievable, Black Spot, Unit 42, Undercover, Dead To Me, White Gold, The Umbrella Academy (en yleensä välitä näistä sarjakuvasarjoista, joten tämä on siis todella hyvä), The Stranger ja Sinner, jossa Bill Pullman vähämaneerisena pääosan esittäjänä suorastaan loistaa. Vaatii harvinaista kykyä osata kommunikoida paljon sanomatta sanaakaan tai vain muutaman sanan.

HBO:lla The Manifest on mukava koko perheen sarja. Ei se nyt tietenkään ihan taaperoille sovi, mutta muuten se on sellaista pienemmän budjetin ja melko tuntemattomien näyttelijöiden kevyttä draamaa. Isolla rahalla tuon juonen päälle olisi saanut rakennettua maailmanluokan sarjan. Joidenkin täytyy pelata divarissakin. Mutta perheen yhteinen aika on aina arvokasta, joten oikeasti tällä sarjalla on paikkansa.

HBO:lla on koviakin sarjoja: mm. Devs, Black Monday, Billions, The Plot Against America, Liar, A Discovery of Witches, American Crime, Berlin Station, Big Little Lies, Fargo, High Maintenance (ehkä paras näkemäni ruohonjuuritason sarja), Loudermilk, Snowfall ja Top Of The Lake.

@luupään tämän ketjun viestin perusteella annoin Ray Donovanin nynnylle vitoskaudelle anteeksi. Sen jätin kesken enkä nytkään palannut siihen vaan jatkoin suoraan kuutoskaudesta. Luupää oli oikeassa, sarja nousi kahdella viimeisellä kaudellaan entiselle tasolleen. Kiitos. :jepa:

Mr. Robot on maailman parhaita sarjoja. Pelkästään siksi HBO:ta voisi katsella. Mutta on siellä paljon muitakin hyviä, kuten yltä näkee.

Tuo muistilappu itselleni kattaa siis kesken olevat sarjat, joskaan en ihan kaikkien tilannetta ole vielä tarkistanut. Menneissä sarjoissa on kymmeniä hienoja. Joitakin Netflixin sarjoja tuosta uupuu, sanovat munaskuuni, koska en ole niitä kaikkia muistanut lisätä My Listille.
Mika
huhti 10, 2020, 13.44
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Suosikkisarjat?
Vastaukset: 1621
Luettu: 103926

Suosikkisarjat?

Lassen viestin innoittamana katsoin Heikolla Jäällä. Se oli ihan OK. Se alkoholistiäiti on muuten Jamie Lannisterin vaimo. Sarja jäi sopivasti auki, joten jatkoa lienee luvassa.

Ozarkin kolmoskausi oli kova. Se vasta jännään paikkaan jäikin.

Homeland on maailman paras sarja. Vielä en ole kahdeksatta kautta aloittanut. Nyt katselen Ranskan vastinetta sille, kun se toissapäivänä ilmestyi Areenaan. Kolme ensimmäistä kautta katsoin jo joskus aiemmin. Lupaavalta vaikuttaa myös tämä neljäs kausi.

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2020/04/0 ... javerkosto
Mika
joulu 27, 2019, 14.47
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Suosikkisarjat?
Vastaukset: 1621
Luettu: 103926

Suosikkisarjat?

Nuorikko tykkää tuosta His Dark Materialsista, joten kokeilimme yhteiseksi sarjaksi. Ei oikein lähtenyt.

Vai on Sorjosesta jo ilmestynyt kolmaskin kausi. :DD Kiitän sekä siitä että tuosta Ihmisten puolueesta. Joululoma on parasta aikaa. 😊
Ja Kerkko, tätä interaktiivisuutta tarkoitin. Näin on hyvä. 🙂
Mika
joulu 18, 2019, 11.24
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Suosikkisarjat?
Vastaukset: 1621
Luettu: 103926

Suosikkisarjat?

Tämän hetken parhaan sarjan viimeinen eli kuudes kausi on kesken. Lupaavalta vaikuttaa tämäkin parin jakson perusteella. Melkoisessa kuopassa sällit ovat. Vähän tulee mieleen The Shield ja se hidas hirttosilmukka.Power on maailman katsotuimpia sarjoja. Haun ja muistini mukaan potkulaisista vain AlexMachine katselee sitä minun lisäkseni. Tätä minun on vähän vaikea uskoa, ja sitäkin, @Kerkko, tarkoitin silloin aiemmin. :hiding:
Mika
marras 18, 2019, 10.02
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Suosikkisarjat?
Vastaukset: 1621
Luettu: 103926

Suosikkisarjat?

Pientä laittoa aika sydämellinen kotimainen draamakomediasarja. Vietimme lauantai-illan sen parissa. Aika meni kuin siivillä.

Sarjassa itsehillintänsä kanssa painiva kapteeni saa aivoinfarktin. Kuntoutusaikana myös maailmannäkemys saa hoitoa.

Tämä otos on hyvä. 😅

Mika
marras 14, 2019, 10.34
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Suosikkisarjat?
Vastaukset: 1621
Luettu: 103926

Suosikkisarjat?

Minä en pystyisi moiseen urotekoon. Jos näen että jokin sarja (tai leffa) on yli kymmenen vuotta vanha, järkytyn. 🙈

Snowfallin kolmas kausi vaikuttaa parin jakson perusteella yhtä menevältä kuin aiemmatkin. Se on ihan hyvä sarja.
Voisin taas kuulla suosituksia hyvistä (nykyaikaisista) sarjoista. @AlexMachine
Mika
marras 9, 2019, 09.03
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Suosikkisarjat?
Vastaukset: 1621
Luettu: 103926

Suosikkisarjat?

Jack Ryanin toinen kausi oli parempi kuin ensimmäinen. Krasinski sopi rooliinsa paremmin nyt. Ajankohtaisuuttakin oli mukana, koska tapahtumapaikkana oli Venezuela ja yhtenä kiintopisteenä alkuaine tantaali.

Jos helppo ja hyvällä budjetilla tehty toimintasarja kiinnostaa, tuo kestää katselun.