Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

SamuV
elo 6, 2016, 23.54
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Miksi lopetit lajisi?
Vastaukset: 54
Luettu: 9497

Miksi lopetit lajisi?

Aikidon päätin lopulta lopettaa, kun pitkän itsetutkistelun jälkeen tulin siihen tulokseen, ettei seuran opetus vastannut tarpeeksi käsitystäni järkevästä kamppailuopetuksesta. Aikidoon muodostuikin melkoinen viha/rakkaussuhde, kun toisaalta pidin lajista kovastikin, mutta toisaalta en kokenut saavani siitä haluamaani.

Maga/defendo (molempia harjoiteltiin samassa seurassa aika sekaisin) jäi pitkälti kesätauon takia, peruskurssilta melkein suoraan tauolle ei ollut hyvä yhdistelmä. Syksyllä ei vaan enää riittänyt motivaatio ja kiinnostus raahautua treeneihin.

Kendoa ja Iaidoa harrastin myös hetken, enkä oikein muista miksi lopetin. Kiinnostus ei vain riittänyt. Kendo oli ehkä turhan kilpailupainotteista makuuni ja yksin miekalla huitominen oli vain loppujen lopuksi aika tylsää.

Taidoa harrastin joskus myös vähän aikaa, aloitin lähinnä kaverin innostamana, enkä koskaan oikein kokenut omakseni. Kaverinkaan innostus ei kauaa kestänyt, joten laji jäi.