Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Samurai
huhti 13, 2006, 15.12
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Venyttelyn eri tyypit
Vastaukset: 68
Luettu: 20179

Jussi Häkkinen kirjoitti: Minä kun luulin, että isometrinen venyttely on ensimmäinen "erikoisvenyttely" mihin porukka on törmännyt. ("Erikoisvenyttelynä" siis kaikki muut paitsi staattinen ja passiivinen, joita abt. jokainen on tehnyt). Venytysrefleksikin on suht' yleistä tietoa, joten sekin hieman yllätti - mutta hienoa on, että artikkelin tekijäkin oppii artikkelia koostaessaan (tämähän on opiskelupuolella useinkin tarkoitus eri esseiden jne. yhteydessä).
Juuh, taisin hieman tulla väärinymmärretyksi tuossa kun kiireessä kirjoitin.

Lähinnä tarkoitin, että opin/kuulin kyllä jo ennen artikkelien kirjoittamisprosessia noista venytysreflekseistä ja isometrisistä jutuista, silloin kun pari-kolme vuotta sitten aloin enemmän kiinnostua koko asiasta, mutta totta kai kirjoittamisen myötä ne selkenivät mutusta "faktaksi".

Kiitos paljon mukavasta palautteesta! En ole itsekkään kovin systemaattisesti tuota isometristä venyttelyä ehtinyt kokeilemaan. Treeneissä sitä ei tule teetettyä koska siellä on paljon nuoria (jotka eivät sitä saisi tehdä) ja yksin taas ei tule tehtyä..
Samurai
huhti 13, 2006, 09.51
Keskustelualue: Voimistelusali
Aihe: Venyttelyn eri tyypit
Vastaukset: 68
Luettu: 20179

Itse kirjottajana kommentoin, että kun edelliset 3 artikkelia olivat tosi peruskamaa, niin tässä kirjoitin jo asioista jotka olivat minullekkin vielä jokin aika sitten hyvinkin hämärän peitossa.

Esimerkiksi venytysrefleksi ei ollut aiemmin kovinkaan tuttu, ja isometristä venyttelyäkään ei ollut juuri tullut kokeiltua.

Kommentoikaa ihmeessä, ja varsinkin jos artikkelissanne on mielestänne väärää tietoa. Periaatteessa kaikki tuo tieto on suht akateemisista lähteistä. Iso kiitos Mikolle (eli Questãolle) Jyväskylään hyvistä tiedoista!

axé, samurai