Haku löysi 2 tulosta

Kirjoittaja Atticora
Touko 26, 2019, 11.42
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Wanhan liiton poket
Vastaukset: 77
Luettu: 21979

Wanhan liiton poket

Syitähän tilanteeseen puuttumattomuuteen voi olla monia. Portsari ei halua suotta käräjille, turpaan tai potkuja. Varsinkaan, jos rähinöinti ei tapahdu portsarin toimialueella.

Eräällä päiväterassilla pari mustalaista alkoi pahoinpitelemään valtaväestöä edustavaa kaveriaan. Siinä meni vähän tuolia ja pöytää. Pokea siellä ei ollut, niin käväisin sisällä vinkkaamassa baarimikolle ja palasin ulos suojaamaan tuoppia. Mustalaiset jatkoi matkaansa ja ystävänsä siinä vähän aikaa keräili itseään ja linkkasi matkoihinsa. Tarjoilijakin kävi kohta siivoilemassa jälkiä. Puolen tunnin päästä (poliisiasemalle oli kuitenkin matkaa kuitenkin melkein 400 metriä) maija mateli siitä ohi. Tiirailivat sieltä auton ikkunasta, että eihän täällä mitään tappelua vissiin olekaan. Tämä oli ihan tätä päivää, 2010-luvun kieppeillä.
Kirjoittaja Atticora
Touko 18, 2019, 07.57
Keskustelualue: Vartiotorni
Aihe: Wanhan liiton poket
Vastaukset: 77
Luettu: 21979

Wanhan liiton poket

Sen lisäksi, ettei osata tapella ja ollaan globaalissa markkinataloudessa, on juomatavoissakin tapahtunut muutosta huonompaan. Kirkkaiden juonti on vähentynyt alk. juuri 90-luvulta. Nuorten humalajuominen on vähentynyt 2000-luvulla. Tämmöinenkin muutos tavoissa saattaa johtaa siihen, että poket ei ole enää niin kusipäitä. :)
Aika raflaavia tosiaan nuo kusipää- ja jumala-kommentit. Perstuntumalta sanoisin, että joskus 30 vuotta sitten hippien ynnä muiden punkkareiden syrjintää harjoitettiin enemmän kuin nykyään, mutta poket ei ollu siinä kuviossa mitään jumalia, vaan sen hetkisen kulttuurin lakeijoita siinä missä muutkin ihmiset.

eidt. näköjään tuossa toisella poke-keskustelussa puhutaan ihan samasta asiasta. noh.