Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 4 tulosta

Atticora
touko 18, 2020, 17.44
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 490
Luettu: 179375

Komba

Olen kova poika googlettamaan. Tuon linkin takana kertoo (pari vikaa kappaletta), miksi osakeyhtiötä ei (vielä) ole. Herättäähän tuo asia ehkä ansaittuakin kummastusta, taitaa olla noin kolmas kerta kun tässäkin keskustelussa tulee puheeksi..

https://potku.net/forum/viewtopic.php?p=939155#p939155
Atticora
loka 30, 2019, 09.57
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 490
Luettu: 179375

Komba

Uskon, että kaikki tähän kirjoittaneet ovat joskus kokeneet flow-tilan tai sen kaltaisen ja suunnilleen tietävät, mitä se tarkoittaa. Olen kuvitellut, että flow on yleensä mahdollinen, kun osaa jonkun asian joten kuten hyvin ja voi antaa mennä. Mielentilaa jotkut urheilijat ja taiteilijat ainakin käyttävät hyödykseen. Jotkut harjoittelevat asiaa tietoisesti, jotkut pääsee tilaan silloin tällöin vahingossa ja toiset taas enemmän luonnostaan(?) Minusta tuntuu, että taitava pianon soittaja pääsee flow-tilaan soittaessaan, ei esim. ajaessaan kilpaa moottoripyörällä.
Voiko Komba tuoda jotain erilaista tähän (kamppailulajien osalta) ? Onko flow-tila olennainen juttu tuossa, kun testaat miten komba suhtautuu eri lajeihin?
Atticora
loka 25, 2019, 12.56
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 490
Luettu: 179375

Komba

Tossa videossa ei mun tarvinnut tehdä muuta kun kombaa ja pärjäsin ihan ok
Oletko varma? Minuutin aikana vastustaja pyrki, ja sai, painettua pääsi alas lukuisia kertoja ja välillä itsekin väistelit painamalla pään alas? Tarkoittaa tuossa lajissa, että sait aika monta polvea nenään? Tavasta varmaan oppii eroon aika nopeasti. Muuten kyllä tyyli tuntui sopivan tuohon clinchiin. Itse en osaa mitään, joten kaikki edellä voi olla ihan puuta heinää. Ei pitäisi näihin oikeastaan kommentoida mitään. :D
Atticora
loka 18, 2019, 08.40
Keskustelualue: Arot ja aavikot
Aihe: Komba
Vastaukset: 490
Luettu: 179375

Komba

Jusukin kirjoitti: loka 16, 2019, 17.31 Kysymys kuuluu, että paljonko siitä on hyötyä, eikä mulla ole siitä tietoa, mut koitan nyt omilla kyvyillä osoittaa, että tää on ainakin kokeilemisen arvoista.
Olet asian ytimessä. Valitettavasti kuitenkin harvalla osaajalla kuitenkaan varmaan riittää uskoa, aikaa ja mielenkiintoa lähteä tähän hommaan sen takia, että sinä voisit todistaa jotain. Toivotaan kuitenkin että tärppää ja videota kehiin sitte.
Hyvä lähestyminen voisi olla myös alkaa harrastamaan jotain lajia (niinkuin ehkä olet tehnytkin / teet) ja ajan kanssa pyrkiä objektiivisesti arvioimaan, miten niitä itse kehittelemiään periaatteita pystyy hyödyntämään. Se on vaan (ehkä) pitkä tie.