Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Atticora
tammi 5, 2019, 10.22
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Vaarallisia esimerkkejä aseenkäyttötilanteista
Vastaukset: 75
Luettu: 18238

Vaarallisia esimerkkejä aseenkäyttötilanteista

Tuota tanssia varmaan harrastellaan oikeasti musketilla, jossa on pelkät ruudit? Eli vähän kuin ilotulitteilla leikkiminen, mutta miehekkäämpää ja yleisölle turvallisempaa. En nyt lähtisi tuomitsemaan taas suorilta käsin, koska rätti.


Kuva

Tuolla on lisää näitä kuvia:

https://uk.reuters.com/news/picture/jum ... UKRTX1NTN7
Atticora
joulu 19, 2018, 06.51
Keskustelualue: Asehuone
Aihe: Vaarallisia esimerkkejä aseenkäyttötilanteista
Vastaukset: 75
Luettu: 18238

Vaarallisia esimerkkejä aseenkäyttötilanteista

Kari Aittomäki kirjoitti: tuolapäinhän on se bilemäinen joukkoilmaan-ammuskelu yleistä.
Yleistä ja yleisesti laitonta ja tuomittua. Sama juttu USA:ssa, siellä kuolee joku joka vuosi (vuodenvaihde tai heinäkuun neljäs).
Jotain historiallisia syitä tuohon käytökseen on, eikä ilmaan ammuskelu aikoinaan iso vaara ole ollut. Kotimaasta verrokiksi voisi ottaa autoilijat - periaatteesta ajetaan aina ihan pikkuisen ylinopeutta, säällä kuin säällä. Ollaan iloisia tai vihaisia jostain, hyvällä autolla on rento ajaa. Eli otetaan tietoisia riskejä ja sitten kolahtaa suojatiellä pikku-liisaan. Kun pitää ajatella näinkin abstraktisti, monilla vaan alkaa lyömään päässä tyhjää ja katse lasittuu. Totta kai tuolla lähi-idässä ilmaan ammuskelu ja typeryys on aivan omaa luokkaansa.