Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 1 tuloksen

Atticora
elo 23, 2019, 20.28
Keskustelualue: Kahvila
Aihe: Paras hammastahna ja miksmuka?
Vastaukset: 12
Luettu: 7011

Paras hammastahna ja miksmuka?

Tässähän tuntee itsensä taas huonoksi ihmiseksi, kun hampaita tulee pestyä ehkä 4-5 kertaa viikossa. Joskus harvemmin, harvoin useammin. brushteeth
Ei ole kyllä reikiäkään kovin usein, vissiin 1 (tai jopa 2?) paikkaa laitettu viimeisen 10 vuoden aikana. Näin huonolla hoidolla niitä voisi olla enemmänkin, mutta se on kai yksilöllinen juttu.
fuusetsu kirjoitti: elo 19, 2019, 18.02
Sitten jos hammaskiveä alkaa muodostua, niin tee-se-itsemiehet ( :smt039 ) poistaa ne itse. Tilasin jokunen vuosi sitten siihen työkalut, kun ala-etuhampaiden väliin alkoi muodostua kiveä. Jostain syystä muualle sitä ei tule. Parin poistokerran jälkeen ei enää ikenistäkään tullut verta, kun oppi tekniikan :D
Ikävä toimenpide se on lääkärissäkin, varmaan itselläni harvakseltaan peseminen vaikuttaa että sitä tulee. Viime poistosta taitaa olla taas kolmisen vuotta. Luulin, että reikä, mutta se paljastuikin epätasaisen purennan aiheuttamaksi. Hammaslääkäri viilasi yhtä hammasta muutaman minuutin ja homma olisi siinä - paitsi hammaskivi piti poistaa. Eipä tullut mieleenkään että asian voisi hoitaa itse, täytyypä pistää harkintaan.

Vaikka mitään isompia ongelmia ei nyt huonolla hoidolla tullutkaan, niin kyllähän leekoista kannattaisi parempaa huolta pitää. Hampaiden kuntohan ilmeisesti vaikuttaa kokonaisterveyteen hyvinkin paljon.