Oletko miettinyt etupotkijuutta? Potkua tukemalla pääset etupotkijoiden omalle alueelle, jossa asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Lisäksi etupotkijana voit selata Potkua näkemättä yhtään mainosta. Tutustu ja mieti. :)

Haku löysi 2 tulosta

Atticora
loka 18, 2019, 13.14
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Taistelukenttien kypärät
Vastaukset: 75
Luettu: 25010

Taistelukenttien kypärät

luupää kirjoitti: loka 18, 2019, 12.09 Niin ja pässeillä ja muilla päitään vaginan himossa yhteen hakkaavilla otuksilla on erilainen ruuminrakenne (sanoo kapteeni obvious): ne suojelevat naamaansa laskemalla päänsä ennen impaktia. Kuten jokainen heteropalloa pelannut tietää, niin moista yrittävä pystyssä kävelevä kädellinen uhmaa rullatuolikohtaloa.
Ilmaisen itseäni epäselvästi. Eläimellisyys oli siis minunkin mielestä, että jos edellinen kirjoittaja puskemisessa jotain eläimellistä näkee, niin korkeintaan tuon idean voi saada eläinkunnasta. Voi sen keksiä muutenkin. Yritin sössöttää, että ihmisen kohdalla pään käyttäminen tähän tarkoitukseen ensimmäisen kerran vaatii hieman pohdintaa ja kokeilua, se ei ole riemukas evoluution kukkanen kuten lemmenkipeillä puheveleilla.
Atticora
loka 18, 2019, 11.14
Keskustelualue: Sauna
Aihe: Taistelukenttien kypärät
Vastaukset: 75
Luettu: 25010

Taistelukenttien kypärät

En näe, että puskeminen olisi ihmiselle mitenkään vaistonvaraista. Eläimellisempää joo, kun malli kerran otetaan suoraan pässiltä. Puskemisen täytyy olla oivalluksen ja analysoinnin kautta omaksuttu tapa. Jo senkin takia, että ilman ymmärrystä mitä tekee, se on täysin hasardi tekniikka.
Armeijan ja sen menestyksen näkökulmasta asiahan ei ole relevantti. Yksilön selviytymisen kannalta enemmänkin. Sikäli se, että "särmä porukka" ei ole ylös kirjoittanut jotain vähemmän kiinnostavaa tai marginaalisempaa juttua, ei kerro välttämättä, onko asia askarruttanut nurmiporatasolla. Ei tämä spekulointi siis mitään todista, en minä sillä.